Dobrá škôlka v Košiciach
dakujem za info,skor mi ide o kvalitnu učitelku na skolke ako takej až tak nezaleži
My sme spokojní v DC Aktivity... ale drahíííí sú drahííí...a ešte idú zvyšovať ceny.
@jankaaalex asi si ma nepochopila, ja som písala že budeš rada ak vôbec nájdeš volné miesto v hocijakej škôlke, nie ešte si vyberať konkrétnu škôlku či učiteľku😉to si mohla pred zápisom do škôlok...
jasne pochopili sme sa ....my skolku mame,ale nie sme spokojny...
@jankaaalex my sme spokojni so Smetanovou..pristup uciteliek, velmi zlata riaditelka.
Dakujem 🙂
@jankaaalex Moje deti sú veľmi spokojné so škôlkou na Rumanovej. A teda som spokojná aj ja🙂
@jankaaalex kvalitná učiteľka to je aká podľa teba ? Dôležité je aby dieťa bolo spokojne a Rado chodilo do tej škôlky .
kvalitna ucitelka je vcelku dost rozsiahly pojem. dalo by sa pisat vela. moja manzelka je ucitelka v skolke. tak preto si dovolim tento prispevok. absolutne, nespochybnitelne, milionkrat overene skusenostou konstatovanie je, ze vsetko stoji na ucitelke. cely pribeh vasho dietata v skolke je jedna obrovska mozaika tisicov momentov hlbokej, casto neviditelnej psycho-socialnej interakcie vasho dietata a jeho ucitelky. vsetko, co sa odohrava v jeho hlavicke ide cez tento filter. to ucitelka ho robi stastnym, integrovanym, socializovanym, spokojnym. hladanie dobrej ucitelky je to najlepsie, co moze rodic pre to male stvorenie urobit. ak preskocim celu rozsiahlu odbornu profilaciu kvalitneho predskolskeho pedagoga, co by bolo na desat stran, tak to urcite hlavne musi byt obycajna zienka, co ma skutocne, bytostne rada deti. na tej najhlbsej ludskej rovine. a ak si myslite, ze "mat rada deti"je standartny osobnostny profil ucitelky v materskej skolke, tak sa obrovitansky mylite. hladajte ucitelku s dobrym srdcom a do skolky nech kludne aj zateka. verte mi.
@delta75 Ďakujem za príspevok, lepšie by som to ani nevedel vyjadriť 🙂
@jankaaalex moja svagrina pracuje v skolke Lipka. Odislo im teraz dost deti do skoly a viem, ze teraz este maju nejake volne miesto. Je to skolka na masarykovej ulici..Ucitelky su zlate, chodia plavat, korculovat, prachadzky a spev aj onku. Sama som ich par krat stretla. Spolupraca so psychologickou aj logopegickou. Odporucam.
@marseillefan kolko je to drahy
@moncici7 teraz zvyšovali z 220 na 250e.
@marseillefan v roku 2008 som platila 240€ tak podla mna v pohode na sukromnu skolku 🤔😉
Moja navstevuje evanjelickú matesku skolku na exnarovej ems-sovicky.eu platime 100e na celodennu prevádzku plus strava. Mali volne miesta. Mozem odporucit 🙂

@jankaaalex skôr by som volala do všetkých kde ešte majú volné miesto......štátnu už nezoženieš, možno pri troche šťastia nájdeš miesto ešte v súkromnej...u nás sú obsadené aj štátne aj súkromné....