icon

Dobrá základná škola v Košiciach

domi1996
13. sep 2021

maličký je predskolak a kedy je dobre ho prihlásiť už do školy?
A akú školu odporúčate?

viestta
Odpoveď bola odstránená
lucka_ke
14. sep 2021

ak máš nadané dieťa tak Krosnianska 4, tam sa robia psychotesty už v zime, treba sa informovať u riaditeľky

tajy
Autor odpoveď zmazal
janage
15. sep 2021

@domi1996 Za mňa sa sústreď na učiteľku. Tá je pre prváčika najdôležitejšia a v podstate ho bude učiť 2 alebo 4 roky. Dá základy, povedie kolektív. Prvé roky je najdôležitejšia zo všetkého

lucka_ke
15. sep 2021

@tajy no vôbec... však to sú základy na celý život a ak tam stratí chuť sa učiť to už nikdy nezmeníš

janage
15. sep 2021

@domi1996 do všetkých štátnych škôl sa prihlasuje v termíne na zápis prvákov, ktorý sa zverejní a je rovnaký. Zapísať môžeš len na jednu školu. Súkromné to majú rôzne, niektoré sú aj roky dopredu obsadené. Hľadaj v mieste bydliska, s dôrazom na učiteľku. Na sídliskách napr. viacero škôl v určitom okruhu. Sú aj rôzne zamerané triedy ako šport, matika, jazyky a pod.

tajy
Autor odpoveď zmazal
miskanathan
16. sep 2021

@tajy s tym plne suhlasim...mat kamosov na inom sidlisku je na nic

miskanathan
16. sep 2021

@lucka_ke moji synovia boli na K4,utekali sme kade lahsie, na osemrocne gymmo...druhy stupen o nicom. Uz to nie je to co byvalo....ja sama som chodila na K4 pred 40 rokmi.

tajy
Autor odpoveď zmazal
lucka_ke
17. sep 2021

@miskanathan vec názoru, ja tam mám syna a sme spokojní
kamošov má z celých Košíc, nie je žiadny problém, z Furče ich má asi 2, ostatní sa za tie roky presťahovali