Dobrý endokrinológ v Košiciach
Ahojte. Viete odporučiť dobrého endokrinológa/endokrinologičku v Košiciach? Odborníka s ľudským prístupom, kde nemusím čakať pol roka?
Dakujem
Skús MUDr. Alžbetu Fedákovú na Rastislavovej 43 https://www.inmm.sk/kosice/kontakty/endokrinolo...
@nikus01 to prajem vela stastia v hladani, mna ani ako tehotnu nechcel nikto vziat
A pol roka je luxusny termin u niektorych
@taktotedanie ak dobre čítam si doktorka a nechceli ťa vziať???To akože vážne?Rozum sa mi zastaví.
@taktotedanie ak dobre čítam si doktorka a nechceli ťa vziať???To akože vážne?Rozum sa mi zastaví.
@sunny15 nie nechceli, ja sa nezvyknem v telefone predstavovat ako doktorka, nezvyknem vyuzivat svoj titul na to aby som sa objednala a dostala termin
Avsak bola som na dvoch miestach sa objednat osobne ( na karticke poistenca mam titul- videli, ze som lekar) a termin mi aj tak nedali, cestovala som 120km , termin do tyzdna , to bolo uz niekolko rokov dozadu, odvtedy mam drvivu vacsinu lekarov mimo kosic okrem vseobecneho lekara aby som to mala po ruke, maximalne ak nieco potrebujem v ramci nemocnice ale vacsinu mam fakt mimo kosic,alergologia termin 6 dni, orl hned na druhy den, kozne hned v dany den, co sa tyka zubara to iste mam v inom meste a aj s cestou sa mi to oplati ovela visc kedze za osetrenie dam od 20-30€ ( moderna ambulancia mlady sikovny zubar, ziadne cakacie doby, tefmin ihned ked potrebujem)
@sunny15 na slovensku to tak je, niektore odbory maju nedostatok lekarov.
Ale neprisla som sem a nezacala nadavat ake je slovenske zdravotnictvo prehnile a zle a neviem co, proste som hladala a hladala az nasla, preto vzdy vravim, ze ked clovek nenajde bojuzial musi cestovat musi hladat aj v inych mestach kade tade , turistika za lekarmi je na slovensku realita
@sunny15 na slovensku to tak je, niektore odbory maju nedostatok lekarov.
Ale neprisla som sem a nezacala nadavat ake je slovenske zdravotnictvo prehnile a zle a neviem co, proste som hladala a hladala az nasla, preto vzdy vravim, ze ked clovek nenajde bojuzial musi cestovat musi hladat aj v inych mestach kade tade , turistika za lekarmi je na slovensku realita
@taktotedanie smutné,že zdravotníci nevyjdú v ústrety kolegovi,hlavne keď nikdy nevie či nebude nabudúce potrebovať on teba.Akože ja som sestra a u nás vždy keď sme mali pacienta zdravotníka tak sme sa snažili mu vyjsť maximálne v ústrety,ale to nie je všade,...Poznám to.
@taktotedanie smutné,že zdravotníci nevyjdú v ústrety kolegovi,hlavne keď nikdy nevie či nebude nabudúce potrebovať on teba.Akože ja som sestra a u nás vždy keď sme mali pacienta zdravotníka tak sme sa snažili mu vyjsť maximálne v ústrety,ale to nie je všade,...Poznám to.
@sunny15 aj u nas sa snazime ale bohuzial ja som mala skusenost s endokrinologiou a zrovna v kosiciach takuto

@nikus01 to prajem vela stastia v hladani, mna ani ako tehotnu nechcel nikto vziat
A pol roka je luxusny termin u niektorych