Doktor Saksun - recenzie

24. aug 2020

Ahojte baby mam problémy s prsnikom bola som pri mudr. Saksunovi z KE a povedal že všetko je ok, ale svrbenie bradavky mi nevie vysvetliť že prečo neustupuje .Urobil mi usg a viac nič.Chcem vedieť ake s ním máte skúsenosti je to ozaj odborník alebo mohol niečo zanedbať?

Strana
z2
maminatimka
11. nov 2020

neviem ti napísať IP, môžem mi napísať ?

viestta
Odpoveď bola odstránená
iskernik
4. sep 2021

@maminatimka prosim mohla by som poprosit tel.cislo ma saksuna? dakujem velmi pekne

maminatimka
4. sep 2021

@iskernik zajtra pošlem, maju tam už nove čislo musim pohladat..

iskernik
4. sep 2021

@maminatimka prosim ta a kde aktualne robi usg? bola som naposledy pred 3 rokmi a vraj sa stahoval niekam...

corvina1
15. okt 2021

@maminatimka Dobrý..mozem aj ja poprosiť číslo na Dr.Sakusna? ďakujem

luina12
5. jan 2022

@maminatimka ja sa tam nemôžem dovolať. Cena vyšetrenia je v pohode či je to dráhy lekár ?

bazar3333
7. jan 2022

@maminatimka ahoj, mozem aj ja poprosit cislo na doktora? Dakujem

katarinastrickova1
8. feb 2022

@maminatimka dobrý večer prosím vás môžem poprosiť číslo na doktora saksuna ďakuje.

marikaneni
26. mar 2025

@maminatimka môzte mi prosím poskytnúť tel.c.na Mudr.Saksuna?plati sa u neho za Usg?

lucka_ke
26. mar 2025

@marikaneni https://www.datashop.sk/sedliak/index.php?typ=d... Saksun ordinuje aj na Rastislavovej 45 v ambulancii MUDr. Sedliaka, keď zroluješ dole je tam aj tel. číslo na Mamárnu poradňu alebo hore na sestričku k Sedliakovi, tá ti poradí aj ohľadne ceny

anonym_307c8d
22. okt 2025
@lucka_ke

@lucka_ke prosim ta nevies kolko terwz etoji vysetrenie prs u Saksuna?

lucka_ke
22. okt 2025
@anonym_307c8d

@lucka_ke prosim ta nevies kolko terwz etoji vysetrenie prs u Saksuna?

@anonym_307c8d neviem, ja som naposledy platila okolo 50 Eur

anonym_307c8d
23. okt 2025

@anonym_307c8d neviem, ja som naposledy platila okolo 50 Eur

@lucka_ke tak nakoniec som platila 45€....pisem to sem ak by to niekto hľadal najbližšie. 🙂

marikaneni
8. nov 2025
@lucka_ke

svrbenie je asi skôr záležitosť pre kožného lekára, možno kvasinky? Saksun je skvelý odborník, nemyslím si, že by niečo zanedbal

@lucka_ke no ja som mala svrbenie pálenie,riešil to dermatolog,skončila som u dr.Saksuna a ten potvrdil to najhoršie😢

autor
11. nov 2025
@marikaneni

@marikaneni môžem sa opýtať, čo ti potvrdili?

Strana
z2