Externé štúdium veterinárnej sestry v Košiciach
18. jún 2026
Ahojte! Je tu niekto, koho prijali na externé štúdium veterinárnej sestry na UVLF v Košiciach a reálne plánuje nastúpiť? Viem, že podmienkou na otvorenie ročníka je aspoň 8 zapísaných študentov. Rada by som zistila, ako sme na tom, nech viem, či sa už môžem tešiť, alebo radšej krotiť očakávania. 😅
autor
•
18. jún 2026@b_mommy
A to sa dá externe? Ja som si myslela že to nejde, kvôli hodinám ako laboratórne techniky apod. kde proste musíš byť lebo inak sa to nemáš ako naučiť.Pripnem sa s dovolením,tiež ma to zaujíma keďže strednú školu mám vyštudovanú v NR veterinárnu len blbá som bola že som nešla na VŠ hneď..potom prišlo dieťa no a už akosi čas na to nebol..🙈
@b_mommy áno dá, ale vyučovanie je v blokoch 8-10 dní normálne prezenčne na škole

A to sa dá externe? Ja som si myslela že to nejde, kvôli hodinám ako laboratórne techniky apod. kde proste musíš byť lebo inak sa to nemáš ako naučiť.Pripnem sa s dovolením,tiež ma to zaujíma keďže strednú školu mám vyštudovanú v NR veterinárnu len blbá som bola že som nešla na VŠ hneď..potom prišlo dieťa no a už akosi čas na to nebol..🙈