Gastroskopia Zuzkin Park Košice
Ahojte,
Absolvovali ste tu prosim niekto gastroskopiu v tomto zariadeni? Ake mate skusenosti? Je mozne si pred gastroskopiou nechat pichnut aj oblbovak? Maju tensie alebo hrubsie hadicky prosim? Vopred dakujem, uprimne idem v pondelok a velmi sa stresujem
@taktotedanie ano to je presne ale dovod preco ma vzali este celkom rychlo v porovnani s inymi ambulanciami aj ked som nenasla zatial ziadne recenzie :/ preto skusam tu, tieto otazky mi napadli az v tom strese pred tym - pred zajtrajskom. Este som aj 2. Den nejaka nachladena, neviem ci ma vobec zoberu alebo ako to funguje, ak by mi trebalo pocas zakroku kychat.
Tak posuvam informacie ak by niekto zhanal - robia cez nos a pichnu aj oblbovak
Ježiš to vážne alebo len srandu si robíte?🙈
@noreska1 ?
Dobrý deň, robili vam hadicku hned na prvom vysetreni? Da sa to zvladnut cez ten nos alebo tiez napina cloveka ked uz je hadicka nizsie? Ďakujem 🙂
@adus17 Dobrý deň. Gastroclinic jednoznačne odporúčam.Úžasný prístup lekárov.Za poplatok cez nos tuším 50e a oblbovák 30 e alebo opačne nepamätám už..Bola som min.rok v septembri.Ja som to dala bez oblbovaku.
@adus17 nerobili hned ale viem ze niekedy zvyknu, aby tu prvu konzultaciu akoby zbytocne neminuly len na nejaku diskusiu, lebo uz sa tam caka dlhsie na terminy
@drobciatko ja som asi 50 platila spolu🙂 ale bola som trocha skor tam este, takze mozno sa to zmenilo. Mala som obe. Ale nikto sa ma nepytal, ci chcem cez nos - automaticky na takto brali
Mňa sa opýtali,či zvládnem bez ,alebo chcem oblbovak.Tak som si povedala,že už to dám keďže som už 3x absolvovala.Ale keď som sa objednávala,tak mi povedali ,žea príďte na lačno urobíme už aj rovno gastroskopiu.
Ale inak sestričky a lekári sú veľmi milí.Fakt klobúk dole.
Prosim vas a da sa to zvládnuť cez ten nos? Nenapinalo vas tak? Trva to dlho?
@adus17 ja som nemala ani cez nos a ani oblbovak.Tak sa neviem k tomu vyjadriť.Isla som bez ničoho.Da sa to vydržať.
@adus17 da sa to zvladnut, ja som clovek, ktoreho napina z hocicoho takze preto som sa bala. Nemam to uz cerstvo v pamati ale najprv ma to v nose steklilo, potom to musite akoby prehltnut v hrdle a potom v bruchu mi to uz vobec nevadilo. Troska vam precisti sopliky ako to budu tahat von😂 za mna je zvladnutelne, nie najprijemnejsi zakrok, ale zvladnutelne🙂

Je to novootvorene neviemci ma uz niekto skusenost