Gynekologická ambulancia - MUDr. Daniela Polčínová
Ahojte, už som asi 2 roky u pani doktorky Polčinovej odporučila mi ju moja kamarátka. Ale len teraz moja známa povedala že ona mala dosť zle skúsenosti s ňou…nevedela jej s ničím pomôcť, stále jej vravela že ona má všetko v poriadku aj keď napriek tomu mala nejake problémy (nebudem to celé tu popisovať)….
Tento rok plánujeme s manželom sa snazit o bábätko ale teraz mám obavy či mam vhodnú na to lekárku….
Má niekto s pani doktorkou Polcinovou dobre/zle skúsenosti?
@valika98 Chodím k nej roky a chodila som aj počas 3 tehotenstiev …nemala som s ňou žiaden problém, základne info vždy podala, keď som niečo chcela ochotne odpovedala , telefonicky som tiez vždy vedela poriesit veci, za mňa určite spokojnosť…..:je pravda, ze som nemala problém otehotnieť takže neviem aká je v takej situácii
@valika98 chodim k nej od 20r..cize uz 17r, riesila so mnou nepravidelny cyklus, PCO vajecniky, bezne problemy, otehotnenie pri PCO, odporucila, co skusit, co zaradit, ake vitaminy atd a kebyze to neslo samo do pol roka, riesila by dalej, ale otehotnela som. Cele tehotenstvo vsetko sledovala, v 30tt sa jej zdalo, ze sa mi skracuje krcok, ihned ma vypisala na hospitalizaciu, kde ma primar vysmial, ze co tu robim, nic mi nie je...ale tyzden ma tam nechal teda lezat. Cize ja mam len dobre skusenosti, nic nepodcenila, radsej ma poslala akoby mala nieco zanedbat.
Nikdy nenajdete lekara s ktorym su vsetci jeho pacienti spokojni, vzdy sa najde niekto, komu nevyhovuje bud ludsky alebo odborne.
@valika98 chodim k nej od 20r..cize uz 17r, riesila so mnou nepravidelny cyklus, PCO vajecniky, bezne problemy, otehotnenie pri PCO, odporucila, co skusit, co zaradit, ake vitaminy atd a kebyze to neslo samo do pol roka, riesila by dalej, ale otehotnela som. Cele tehotenstvo vsetko sledovala, v 30tt sa jej zdalo, ze sa mi skracuje krcok, ihned ma vypisala na hospitalizaciu, kde ma primar vysmial, ze co tu robim, nic mi nie je...ale tyzden ma tam nechal teda lezat. Cize ja mam len dobre skusenosti, nic nepodcenila, radsej ma poslala akoby mala nieco zanedbat.
Nikdy nenajdete lekara s ktorym su vsetci jeho pacienti spokojni, vzdy sa najde niekto, komu nevyhovuje bud ludsky alebo odborne.
@molkapolka Ďakujem, že si sa podelila o svoju skúsenosť 😊
Ja som u pani doktorky tiež už nejaký čas. Nedávno som mala folikulárnu cystu, ktorá praskla (počas menzesu), po ktorej som krvácala až 16 dní. Pani doktorka mi potom nasadila Duphaston, krvácanie sa zastavilo no aj pri nasledujúcom cykle som krvácala 10 dní ale krvácanie už prestalo samo.
Spomínala som jej, že sa s manželom chceme snažiť o bábätko, no napriek tomu mi odporučila antikoncepciu na úpravu hormónov, takže teraz trochu váham, či je to vhodné riešenie v mojej situácii. Preto by ma zaujímalo, či má niekto podobnú skúsenosť a ako vám pani doktorka pomohla v takýchto prípadoch…

@valika98 ja chodim k pani doktorke od svojich asi 18 rokov, momentalne som na rodicovskej dovolenke s prvym babatkom, cele tehotenstvo aj pred nim som chodila k p. Doktorke a ja nemozem nic zle povedat, vzdy ked som prisla alebo zavolala hned vsetko riesila, aj ked ja som sa nestazovala hned ma poslala na rozne vysetrenie len aby mala istotu. Kludne sa pytaj keby nieco