icon

Hľadám cenovo dostupnú kaderníčku v Košiciach

Včera o 17:25

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú šikovnú kaderníčku v KE? Moja berie na zafarbenie koncov, pristrihnutie končekov a vyfúkanie vlasov na voľno 120 eur, plus parkovanie v centre ma vyjde skoro na 5 eur. Ak by to bolo aspoň o 20-30 eur lacnejšie, budem rada.

betka90
Včera o 18:17

@anonym_autor pocuvaj za 120 ta ostriham aj na hamsika ked budes chciet

anonym_1067f4
Včera o 19:07

@anonym_autor a prečo chodíš a ešte aj parkuješ v centre? Však sa daj strihať na sídliskách, tam sú po blokoch kaderníčky za polovicu až tretinu ťa dajú do richtiku.

biba_18
Včera o 19:47

skús salón šarm na furči. pri kostole

eeffka
Včera o 20:35

Kika na thc

anonym_d6eb56
Dnes o 11:23

Fuha no ja som bola v Papi hair - spoločenský pavilón, vyzerá byt z tych lepších salónov, farbenie strih cele vlasy a styling 90e 🙈🙈🙈😀😀a parkovanie v okolí zadarmo.

autor
Dnes o 11:37
@anonym_d6eb56

Fuha no ja som bola v Papi hair - spoločenský pavilón, vyzerá byt z tych lepších salónov, farbenie strih cele vlasy a styling 90e 🙈🙈🙈😀😀a parkovanie v okolí zadarmo.

@anonym_d6eb56 ja ku mojej chodím od roku 2014. Začínala som na 45 eur, postupne išlo na 55, potom 65, 85, 95, 110 a teraz som 120 eur. Lenže ja mám špeciálnu farbu a mieša mi ju zo 6 farieb Joico. Plus ona už presne pozná môj strih, kde čo a ako. Fúkame cez difúzer na objem. U nej viem, že je to istotka. Že ma zoberie o 17.00 večer alebo v sobotu. Len tá cena je vysoko. Bola som v kaderníctve na SNP pri Miestnom úrade, cena 55 eur, ale do plaču mi bolo - aj farba, aj strih, ja som išla odtiaľ so slzami v očiach.

anonym_ed398a
Dnes o 18:34
@anonym_autor

@anonym_d6eb56 ja ku mojej chodím od roku 2014. Začínala som na 45 eur, postupne išlo na 55, potom 65, 85, 95, 110 a teraz som 120 eur. Lenže ja mám špeciálnu farbu a mieša mi ju zo 6 farieb Joico. Plus ona už presne pozná môj strih, kde čo a ako. Fúkame cez difúzer na objem. U nej viem, že je to istotka. Že ma zoberie o 17.00 večer alebo v sobotu. Len tá cena je vysoko. Bola som v kaderníctve na SNP pri Miestnom úrade, cena 55 eur, ale do plaču mi bolo - aj farba, aj strih, ja som išla odtiaľ so slzami v očiach.

@anonym_autor skus Lenku https://www.instagram.com/lagom_studio_hair_kos... . Ma síce tiež podobný cenník ale robi svoju robotu veľmi dobre. Farbenie tón v tón ma 60-120e čiže možno by si bola niekde v strede čo sa tyka ceny. Ma salón na moldavskej, parkovanie v okoli nájdeš aj zadarmo.
Alebo este Anitt https://www.instagram.com/g_l_a_m.by_a_n_i_t_t?... , tiež veľmi šikovná kadernicka. Ma salón niekde pri kulturparku, tiež by nemal byt problém s parkovaním