icon

Hľadám diabetológa, ktorý mi predpíše Ozempic?

svetlana_koreckova
18. júl 2026

Dobrý deň som z Košíc a hľadám si nového diabetologa ktorí by mi predpísala ozembik lebo ta moja to nechce urobiť poraďte mi ďakujem 🙂

anonym_9fd932
18. júl 2026

Slovo na dnes: OZEMBIK. 😁
Toto mi spravilo deň.
Tvoja lekárka má rozum

stellarstar
18. júl 2026

@svetlana_koreckova taký liek ani neexistuje tak sa ani nečudujem že ti to nechcela predpísať 😁

crazy_cat_lady
18. júl 2026

Asi ma dovod, preco ti ho nechce predpisat.. mas nejaky zdravotny dovod, na ktory ho potrebujes?

anonym_a1c544
18. júl 2026

Ozembik predpisuje Mudr. Mozambik.

anonym_9fd932
18. júl 2026
@anonym_a1c544

Ozembik predpisuje Mudr. Mozambik.

@anonym_a1c544 .... A ordinuje na sídlisku KVB. 🤣

domkakvet
18. júl 2026

@svetlana_koreckova ak to chces na chudnutie, tak mozno preto ti to nepredpisala, lebo ten liek je oficialne na ine ucely.

martinmmartin
18. júl 2026

mozno myslela ozembuch

anonym_2f8604
18. júl 2026

To co si zo seba vypotila 😀. Prozba; noveho diabetologa ktori by mi predpisala. Kup si radsej pravidla slovenskeho pravopisu.

danica2711
18. júl 2026
@anonym_9fd932

Slovo na dnes: OZEMBIK. 😁
Toto mi spravilo deň.
Tvoja lekárka má rozum

@anonym_9fd932 aj proZba je dobrá, dávno ma nikto o nič neprozil (ani o Ozembuch)

anonym_ff1af7
18. júl 2026

Alebo odzemok.

anonym_12f9c6
18. júl 2026

@svetlana_koreckova ked nechce zrejmw má dovod..chces odist preto odd savojej lekarky? 🤣no hovorim sprostosť v dnesnej dobe kvitne

katusskaa
18. júl 2026

precitajte si kazda co ste tu popisali.... to fakt musime komentovat aj preklep? jedna pred druhou ako na pieskovisku..... neviem, naco ho potrebujes, ale dia ho predpisuju ak mas uz zle hodnoty cukru, hlavne dlhodobeho, su tam nejake limity. musia ho predpisovat spolu s metforminom. cize kym nemusis, ze nemas cukor az taky zly, tak bud rada a skusaj prirodzene..... som na tom podobne. predpisu to mozno aj obezitologovia, neviem, neskusala som ale je to logicke