icon

Hľadám dobrého detského rehabilitačného lekára pre bábätko

sona3030
30. apr 2026

Ahojte. Zháňam dobrého rehabilitačného lekára pre dcérku. Má 11 mesiacov a neštvornožkuje ani sa nestavia na nožičky. Má osvojené zlé pohybové vzorce. Boli sme na neurologii, tam je všetko v poriadku a Dr. nás poslala za rehabilitačným lekárom. V našom meste je vraj len jedna staršia lekárka a nemáme s ňou najlepšie skúsenosti. Preto radšej docestujem do väčšieho mesta s lepšími možnosťami. Vopred veľmi pekne ďakujem.

anonym_4ea1a5
30. apr 2026

skús skúseného fyzioterapeuta bude treba pravidelne cvičiť - napríklad na Letnej v Rehabcare

anonym_ad5867
30. apr 2026

@sona3030 urcite v kosiciach nieje len jedna detska rehabilitacna lekarka
V DFN mas minimalne dalsie dve

pinkgirl
30. apr 2026

Rehab.sestra Bucherová.

anonym_53018a
30. apr 2026

@sona3030 so synom som chodila do novej nemocnice, detských rehabilitačných lekárok je tam viac, ale bola som spokojná so všetkými. Kdekoľvek sa rozhodneš ísť, treba sa objednať čo najskôr, všade sa dlho čaká. A v prípade tak malého dieťaťa hrá čas veľkú úlohu.

anonym_1cec50
30. apr 2026

@sona3030 vidím, že si z Prešova. Viem, ktorú lekárku más na mysli. Avšak v nemocnici v Prešove na rehabilitačnom oddelení sa venujú aj malým bábätkám. Chodila som tam tiež so synom.

sona3030
autor
30. apr 2026
@anonym_ad5867

@sona3030 urcite v kosiciach nieje len jedna detska rehabilitacna lekarka
V DFN mas minimalne dalsie dve

@anonym_ad5867 ja som myslela Prešov. Odtiaľ sme. Preto zháňam niekoho v Košiciach

sona3030
autor
30. apr 2026

Ďakujem Vám. Obvolám zrejme všetko, čo ste mi poradili v pondelok. Snáď nestratíme moc času.