icon

Hľadám kamarátku na voľný čas v Košiciach

siu109
Včera o 10:21

Ahojte.
Vzhladom na to, ze nepoznam vela ludi v Kosiciach a vela mojich kamosiek je uz vydatych a venuju sa len detom a rodine, hladam si tu nejaku kamosku ( 25 r. - 45 r. ) na travenie volneho casu , kavicky, nakupy a obcas aj na nejaku party v meste 😊
Ak hladate aj vy nieco podobne, budem rada, ak sa ozvete.

anonym_55fd42
Včera o 10:57

@siu109 Kolko mas ty rokov, ake knihy citas, ake mas povolanie? Skus napisat daco viac o sebe a pripadne sa ti na zaklade toho ozvem alebo neozvem.

siu109
autor
Včera o 11:18
@anonym_55fd42

@siu109 Kolko mas ty rokov, ake knihy citas, ake mas povolanie? Skus napisat daco viac o sebe a pripadne sa ti na zaklade toho ozvem alebo neozvem.

@anonym_55fd42 35 r. , manazerka …

anonym_55fd42
Včera o 11:40
@siu109

@anonym_55fd42 35 r. , manazerka …

@siu109 managerka v akej oblasti? To je siroky pojem? A knihu si naposledy citala aku?

siu109
autor
Včera o 11:53
@anonym_55fd42

@siu109 managerka v akej oblasti? To je siroky pojem? A knihu si naposledy citala aku?

@anonym_55fd42 🤦🏻‍♀️🙄 ja hladam kamosku, ktora tu nevystupuje pod tajnym profilom a neselektuje priatelstva podla toho , kto cita aku knihu , takze sa rozlucime 🙋🏻‍♀️

svetlonos
Včera o 12:12
@siu109

@anonym_55fd42 🤦🏻‍♀️🙄 ja hladam kamosku, ktora tu nevystupuje pod tajnym profilom a neselektuje priatelstva podla toho , kto cita aku knihu , takze sa rozlucime 🙋🏻‍♀️

@siu109
ale si daleko 🙂, ja by som prave prihala bezdetnu slibodnu kamosku. Mam aj tie fajn s detmi ale prave koli detom sa tazko stretava, choroby kruzky 😁. Ak chces, mozne si dat aspom kavy a pokec cez telefon, zijem v At. Obcas je fajn riesit aj ine ako deti, tiez mam 3.

anonym_ab7a12
Včera o 12:50

Mám 44 rokov, ale ja nie som typ na žiadne párty do mesta a o 21.00 chodím do postele. Ráno vstávam skoro. Mám rada dobrú kávu, dobré jedlo, rozhovory, kino, prechádzky, prírodu. Nemám rada alkohol, a krčmy. Už nie... a som tiež na manažérskej pozícii.