Hľadám kvalitného trichológa v Košiciach
Ahojte,
hľadám lekára alebo odborníka na vlasy (trichológa) v Košiciach.
Nemusí ísť výhradne o súkromnú ambulanciu, môže byť aj štátna.
Zaujíma ma diagnostika vypadávania vlasov, stav pokožky hlavy a rady na rast vlasov a zastavenie ich vypadávania.
Ak máte skúsenosti alebo odporúčania, budem veľmi vďačná za kontakty, adresy, mená lekárov a prípadne skúsenosti s vyšetrením.
Ďakujem pekne!
@valika98 A myslíš, že keď zadáš otázku duplicitne, že ho nájdeš skôr? Prečo spamuješ fórum zbytočnými duplicitami?
@chrobak7 v žiadnom prípade som nechcela spamovať fórum, no zároveň nevidím odo mňa žiadnu rovnakú otázku. Nešlo mi to odoslať na prvýkrát, až na druhý. Ospravedlňujem sa, ak to niekomu spôsobilo problém alebo vyzeralo ako spam.
@chrobak7 v žiadnom prípade som nechcela spamovať fórum, no zároveň nevidím odo mňa žiadnu rovnakú otázku. Nešlo mi to odoslať na prvýkrát, až na druhý. Ospravedlňujem sa, ak to niekomu spôsobilo problém alebo vyzeralo ako spam.
@valika98 Tak ti to odoslalo aj prvý krát. Treba chvíľu počkať, kým sa ti zobrazí otázka. Nie hneď písať ďalšiu tému.
Druhú otázku ti už admin vymazal. Teraz je to už v poriadku.
https://www.modrykonik.sk/forum/hladame-lekara/hladam-trichologa-v-kosiciach/
@valika98 Tak ti to odoslalo aj prvý krát. Treba chvíľu počkať, kým sa ti zobrazí otázka. Nie hneď písať ďalšiu tému.
Druhú otázku ti už admin vymazal. Teraz je to už v poriadku.
@chrobak7 Ďakujem za vysvetlenie, ale naozaj som nemala úmysel písať to dvakrát. Nabudúce už počkám, kým sa otázka zobrazí. Len som nechcela, aby sa stratila. 🙂
@chrobak7 Ďakujem za vysvetlenie, ale naozaj som nemala úmysel písať to dvakrát. Nabudúce už počkám, kým sa otázka zobrazí. Len som nechcela, aby sa stratila. 🙂
@valika98 V pohode, ak to nebolo úmyselne. Niektorí nakopírujú svoju otázku aj do 5-6 tém, potom človek nevie, kde má písať odpoveď, keď všade sa diskutuje.
Už sa vám niekto ozval, našli ste niekoho?
@valika98 ja mam ten isty problem, uz rok a pol, lekarov v ke mam za neschopnych… ze ten cas ani jeden nedokazal zistit pricinu

@valika98 A myslíš, že keď zadáš otázku duplicitne, že ho nájdeš skôr? Prečo spamuješ fórum zbytočnými duplicitami?