icon

Hľadám overenú vešticu v Košiciach

sofia2470
3. apr 2026

Zdravím nemáte kontakt na niejaku vešticu v Košiciach overenú že ste u nej boli a taká ktorej sa dá veriť a nie len zhrabnúť peniaze ďakujem

patrike
3. apr 2026

Taka nie je. Vzdy je to podvod na hlupakoch.
Ale mozno motyka vystreli a vestica sa ti sama ozve, logicky to musi predsa vediet, ze ju potrebujes.

anonym_a46cc5
3. apr 2026

Od koho čakáš že má veštica informácie pre teba od akého zdroja?

anonym_54945c
3. apr 2026

@sofia2470 Bohužiaľ to nejde dokopy: overená veštica,ani to, že sa jej dá veriť.

Ak hľadáš odpovede na svoje otázky alebo riešenia cez duchovno, skús to spôsobom bez vedľajších nasledkov.
Nepýtaj sa veštice, ktorá čerpá informácie od diabla, ktorý ťa nenávidí,ale skús si pýtať informácie od Ježiša, ktorý ťa miluje.
1.Povedz Ježišovi, aký máš problém, že potrebuješ odpoveď.A pozorne počúvaj okolo seba ľudí, čo ti povedia.Skrze bežný rozhovor môžeš dostať odpoveď

2. Alebo sa opýtaj niekoho rozumného na ten tvoj problém a vo viere počúvaj, čo ti odpovie.

Príklad: bol som vystresovaný pred operáciou na jednodňovej chirurgii.Ako som čakal, kým ma budú operovať,pozeral som film z titulkami.A naraz sa ma dotkla jedna veta z tých titulkov: Neboj sa,bude to dobré. Vtedy som vedel, že je to Božia odpoveď pre mňa.

anonym_f5a4ba
4. apr 2026
@anonym_54945c

@sofia2470 Bohužiaľ to nejde dokopy: overená veštica,ani to, že sa jej dá veriť.

Ak hľadáš odpovede na svoje otázky alebo riešenia cez duchovno, skús to spôsobom bez vedľajších nasledkov.
Nepýtaj sa veštice, ktorá čerpá informácie od diabla, ktorý ťa nenávidí,ale skús si pýtať informácie od Ježiša, ktorý ťa miluje.
1.Povedz Ježišovi, aký máš problém, že potrebuješ odpoveď.A pozorne počúvaj okolo seba ľudí, čo ti povedia.Skrze bežný rozhovor môžeš dostať odpoveď

2. Alebo sa opýtaj niekoho rozumného na ten tvoj problém a vo viere počúvaj, čo ti odpovie.

Príklad: bol som vystresovaný pred operáciou na jednodňovej chirurgii.Ako som čakal, kým ma budú operovať,pozeral som film z titulkami.A naraz sa ma dotkla jedna veta z tých titulkov: Neboj sa,bude to dobré. Vtedy som vedel, že je to Božia odpoveď pre mňa.

@anonym_54945c omg, ste sa tu stretli dobra dvojka... 😁🤦‍♀️🍿

anonym_2a6902
4. apr 2026
@patrike

Taka nie je. Vzdy je to podvod na hlupakoch.
Ale mozno motyka vystreli a vestica sa ti sama ozve, logicky to musi predsa vediet, ze ju potrebujes.

@patrike To je tvoj názor. Tiež som sa z toho smiala, až keď cca pred 20 rokmi mi jedna známa, ktorá má dlho bombardovala s tym, že mi vyvesti ( vestila z kariet), dlhodobo som ju so smiechom odmietala, nakoniec som som zo srandy súhlasila a povedala mi veci z budúcnosti ( blízkej cca rok - dva), na ktorých som sa t.c.dobre zabavila a do bodky sa splnili. Boli to veci, ktoré sa logicky nedaju predpovedat. Takisto známa má vesticu, ku ktorej chodí, a predpovedala jej vzťah, narodenie prvej aj druhej vnučky, ( čiže aj pohlavie bábätka),v čase keď jej nevesta ešte nebola tehotná ( otehotnela cca do 3 -4 mesiacov), nevesta mala veľký problém otehotnieť. Čiže uza sa tak bohorovne z toho nesmejem. Áno, väčšina je podvodníkob, čo len klamú naivných, ale je pár ľudí, ktorí ozaj vedia, čo hovoria. Problém je, ako nájsť toho pravého.

anonym_91e21e
7. apr 2026

Ja som mala online cez viber
Absolutne neviem odkial bola ale v zivote som ju nevidela, nevedela kto som ani ja nevedela kto je ona
Vela pravdy povedala

hypnomacka
4. máj 2026

v nitre na autobusovej stanici