Hľadám overenú vešticu v Košiciach
Zdravím nemáte kontakt na niejaku vešticu v Košiciach overenú že ste u nej boli a taká ktorej sa dá veriť a nie len zhrabnúť peniaze ďakujem
Od koho čakáš že má veštica informácie pre teba od akého zdroja?
@sofia2470 Bohužiaľ to nejde dokopy: overená veštica,ani to, že sa jej dá veriť.
Ak hľadáš odpovede na svoje otázky alebo riešenia cez duchovno, skús to spôsobom bez vedľajších nasledkov.
Nepýtaj sa veštice, ktorá čerpá informácie od diabla, ktorý ťa nenávidí,ale skús si pýtať informácie od Ježiša, ktorý ťa miluje.
1.Povedz Ježišovi, aký máš problém, že potrebuješ odpoveď.A pozorne počúvaj okolo seba ľudí, čo ti povedia.Skrze bežný rozhovor môžeš dostať odpoveď
2. Alebo sa opýtaj niekoho rozumného na ten tvoj problém a vo viere počúvaj, čo ti odpovie.
Príklad: bol som vystresovaný pred operáciou na jednodňovej chirurgii.Ako som čakal, kým ma budú operovať,pozeral som film z titulkami.A naraz sa ma dotkla jedna veta z tých titulkov: Neboj sa,bude to dobré. Vtedy som vedel, že je to Božia odpoveď pre mňa.

Taka nie je. Vzdy je to podvod na hlupakoch.
Ale mozno motyka vystreli a vestica sa ti sama ozve, logicky to musi predsa vediet, ze ju potrebujes.