Hľadám parťáčku na pohodové výlety a turistiku
Ahojte, hľadám parťáčku na výlety do prírody, pohodovú turistiku, objavovanie zaujímavých miest a pamiatok – na Slovensku aj v zahraničí.
Hľadám niekoho, kto má rád pohyb, cestovanie a občas si rád spraví spontánny výlet za peknými miestami.
Nejde o výkony, skôr o pohodu, dobrú energiu a spoločné zážitky. 🙂
Ideálne bezdetná ako ja, vekovo 35+
@vyzerajkrasne tiež sa rada pridám, ak nevadí, že mám 50. Deti dospelé, času viac. Napíš mi
prosím dievčatá predtým ako napíšete, tak čítajte s porozumenim 😀 , píšem, že nehľadám parťáčku s detičkami, neviem ešte ako to tam mám napísať 🙈
prosím dievčatá predtým ako napíšete, tak čítajte s porozumenim 😀 , píšem, že nehľadám parťáčku s detičkami, neviem ešte ako to tam mám napísať 🙈
@vyzerajkrasne Prave si si riadne ubrala na sympatiach. Da sa to povedat aj menej arogantne alebo v tichosti odfiltrovat...
@vyzerajkrasne Prave si si riadne ubrala na sympatiach. Da sa to povedat aj menej arogantne alebo v tichosti odfiltrovat...
@anonym_b4b52d nesplnas ani jedno kriterium a aj tak napíšeš ? To má aký zmysel podľa teba ? Sa odfiltruj sama, a nie tu ideš urážať, absolútne to nie je na mieste.
@anonym_b4b52d nesplnas ani jedno kriterium a aj tak napíšeš ? To má aký zmysel podľa teba ? Sa odfiltruj sama, a nie tu ideš urážať, absolútne to nie je na mieste.
@vyzerajkrasne cloveku kt.hlada partacku na turistiku by bolo jedno ci dana osoba ma alebo nema deti. Na tu turistiku by sla bez deti. Nie aby si bola rada,ze sa ti niekto ozval,ale este si aj drza. To ribis prijimacie konanie do modelingovej agentury ci hladas partacku na turistiku. Ani sa necudujem pri tom tvojom chovani,ze si musis hladat kamaratku cez internet
@vyzerajkrasne cloveku kt.hlada partacku na turistiku by bolo jedno ci dana osoba ma alebo nema deti. Na tu turistiku by sla bez deti. Nie aby si bola rada,ze sa ti niekto ozval,ale este si aj drza. To ribis prijimacie konanie do modelingovej agentury ci hladas partacku na turistiku. Ani sa necudujem pri tom tvojom chovani,ze si musis hladat kamaratku cez internet
@anonym_d451d6 si velmi zakomplexovaná, sa nečuduj, že ťa nikto a nikde nechcú, predtým ako na niečo napíšeš treba použiť aj inteligenciu a choď si vybíjať svoje komplexy inde.
citujem z Tvojho prispevku: " Nejde o výkony, skôr o pohodu, dobrú energiu a spoločné zážitky."
hmm, ako by som Ti to len...
@vyzerajkrasne hladas niekoho na pohodu len pri tebe si tej pohody asi niekto moc neuzije, ci??? Vela stastia ale vyfarbila si sa hned tak hladaj dalej 👏👏👏👏
@vyzerajkrasne ja sa ti ani nečudujem, že hľadáš tu medzi cudzími, v tvojom okolí ťa už asi obchádzajú.
Ani jedna baba ti nenapísala, že pôjde s deťmi. Tak ako arogantne odpovedáš si myslím, že pôjdeš sama
@anonym_d451d6 si velmi zakomplexovaná, sa nečuduj, že ťa nikto a nikde nechcú, predtým ako na niečo napíšeš treba použiť aj inteligenciu a choď si vybíjať svoje komplexy inde.
@vyzerajkrasne mna nikde nechcu? Sorry,ale ja si nehladam partacku na MK. Cize koho tu nijde nechcu? Porozmyslaj zakompexovana 🤣
@vyzerajkrasne ale hlavne ze vyzeras ,,krasne,,teda aspon tvoj nick. 🤣

@vyzerajkrasne ja by som sa rada pridala, aj keď mám "iba" 31 a už mám deti (nie je ale problém ísť aj bez nich, manžel rád postráži aj na dlhšie)