Hľadám parťáčku na pohodové výlety a turistiku
Ahojte, hľadám parťáčku na výlety do prírody, pohodovú turistiku, objavovanie zaujímavých miest a pamiatok – na Slovensku aj v zahraničí.
Hľadám niekoho, kto má rád pohyb, cestovanie a občas si rád spraví spontánny výlet za peknými miestami.
Nejde o výkony, skôr o pohodu, dobrú energiu a spoločné zážitky. 🙂
Ideálne bezdetná ako ja, vekovo 35+
@vyzerajkrasne tiež sa rada pridám, ak nevadí, že mám 50. Deti dospelé, času viac. Napíš mi
prosím dievčatá predtým ako napíšete, tak čítajte s porozumenim 😀 , píšem, že nehľadám parťáčku s detičkami, neviem ešte ako to tam mám napísať 🙈
prosím dievčatá predtým ako napíšete, tak čítajte s porozumenim 😀 , píšem, že nehľadám parťáčku s detičkami, neviem ešte ako to tam mám napísať 🙈
@vyzerajkrasne Prave si si riadne ubrala na sympatiach. Da sa to povedat aj menej arogantne alebo v tichosti odfiltrovat...
@vyzerajkrasne Prave si si riadne ubrala na sympatiach. Da sa to povedat aj menej arogantne alebo v tichosti odfiltrovat...
@anonym_b4b52d nesplnas ani jedno kriterium a aj tak napíšeš ? To má aký zmysel podľa teba ? Sa odfiltruj sama, a nie tu ideš urážať, absolútne to nie je na mieste.

@vyzerajkrasne ja by som sa rada pridala, aj keď mám "iba" 31 a už mám deti (nie je ale problém ísť aj bez nich, manžel rád postráži aj na dlhšie)