Hľadám prácu v Košiciach

alexa99
12. jan 2021

Dobrý deň, píšem znova možno budem mať šťastie 🙂.
Hľadám prácu v Košiciach. Mám vyštudovaný odbor nutričný terapeut. Hľadám prakticky hocijakú prácu kde nie je veľký stres, platovo v takej strednej kategórii. Hľadám napríklad prácu v obchode ako predavačka, s deťmi v detských centrách, so zvieratkami, s výživou čokoľvek. Veľmi rada sa učím novým veciam. Pracovala by som na TPP na plný úväzok.
Ďakujem za každú ponuku.

fokuska
12. jan 2021

@alexa99 Takto to nefunguje, nikto ti tu na MK nepride ponuknut pracu. A uz ozvlast nie v tejto dobe. Ak chces pracu, tak ty preto nieco aktivne urob - obehaj si vsetky predajne, kde by si chcela robit, detske centra a nos zivotopisy, pytaj sa ci maju volne pozicie. Teraz je aj tak vacsina zatvorena, tak si obehaj to, co je otvorene. Napriklad u nas zvykli mat skoro stale v Lidli vylepene, ze hladaju ludi.

alexa99
autor
12. jan 2021

@fokuska Povedala som niekde že to nerobím? Celá Hlavná v Košiciach má moje životopisy+ asi 30 rôznym obchodom/inštitúcií som sa ozvala. Zatiaľ nič. Tak skúšam všade. Aj tu 😉

fokuska
12. jan 2021

@alexa99 A povedala som niekde ja, ze to nerobis? Odporucila som postup, ak si ho uz urobila, tak ok, ja som odkial mala vediet ci si to uz urobila alebo nie?
Inak zarucenu pracu dostanes v sucasnosti v namocniciach - kedze mas zdravotnu skolu, tak si dovolim povedat, ze pracu mas takmer istu.

alexa99
autor
13. jan 2021

@fokuska ja ale niesom bohužiaľ sestrička... Ale diétna sestra. Tam už životopisy majú.

fokuska
13. jan 2021

@alexa99 Viem, ale teraz beru hocikoho na take pomocne prace, sanitacne, aj bez akehokolvek zdravotneho vzdelania, tak myslim, ze mas vacsiu sancu.

veronika1234512345
13. jan 2021

Skúste geriatriu v starom meste.