icon

Hľadám spoľahlivého psychiatra a psychológa v Košiciach

silvi6
Dnes o 13:06

Prosím všetkých ľudí, ktorí vedia o človeku, ktorý vykonáva povolanie doktora psychiatrie záriveň by bolo úžastne, keby bol aj spychológom a vidite, cítite l, že nie ste odrazu osamelí so svolím bôľom a dáte zaňho ruku do ohňa, že ak by ste ho navštívili v kritickej, hraničbej a pre Vás akútbej potreby pomoci samozrejne od neho nestalo by sa po Vašom zaklopaní , že by rozúrený skoro vytrhol dvere j na vaše klopanie navyše ordinival v čakárni nikto nebol neviem dnu a poprisili hi o pomoc že síce ste boli pred dňom na pohotovosti viac nestihnete a zvýšeným tónom čo hovorí čo si dovoľuješ klooať a nezoberem avás neste objednaná! Zabuchne dvere tak, že ten vánok Vás vráto a preberie zo sravu skamenenua? Ja musím po tomti zážitku nájsť lekára, lebo tam síce pôjde teda ja sa jej pôjdembopýtať, že kto je a čo robí, lebo doktor určite nemôže byť a ak sa tak sa tak tituluje a dikonca doktor medicíny tak nech prestane a sama sa vzďá tohto vzácbeho povolania. Nenôžem si to správanie ha ako pacuent odvovodňovať s týn, že ona je tuež len človek a určite niečo zlé prežila, pretože má v rukách môj život zverila som sa jej do starostlivisti a ten čo má až takú moc kede neraz vyrve človeka z drápov smrti a len vďaka timu, že naozaj tmžije v tom že je povolaný týmti polanim

Prepáčte za vyliate srdce prosím pomôžte Ďakujem Silvia

januska12323
Dnes o 13:15

@silvi6 ťažko sa po tebe číta. Môže ži niekto pomôcť vybaviť nového psychológa alebo psychiatra? A rovno ťa objednať? Neviem pochopiť, ktorého potrebuješ.

anonym_a791f6
Dnes o 13:18

Ak ti je naozaj zle, tak sa daj hospitalizovať na psychiatrii. Žiaden psychológ ťa nevezme len tak. Vieš koľko je pacientov ako ty? Stovky

anonym_a1ab66
Dnes o 13:21

He? 🤔😱 Mi ty tu ňerozumyeme

anonym_4031cb
Dnes o 13:24

Čakacie doby u psychiatra/lekára sú niekedy aj dva mesiace, aj tri mesiace. Psychológovia, ktorí aj majú termíny sú platení. Tí, čo majú zmluvu s poisťovňou ani neberú pacientov. Ako bolo spomínané vyššie. Choď na ÚPS do Novej nemocnice, na VII. poschodie, ak si žena. Tam ťa ošetria a ak to bude potrebné, hospitalizujú ťa a pomôžu ti. Alebo ak máš voľné financie, daj si online terapiu cez mojru alebo hedepy.