Hľadám spoľahlivého psychiatra a psychológa v Košiciach
Prosím všetkých ľudí, ktorí vedia o človeku, ktorý vykonáva povolanie doktora psychiatrie záriveň by bolo úžastne, keby bol aj spychológom a vidite, cítite l, že nie ste odrazu osamelí so svolím bôľom a dáte zaňho ruku do ohňa, že ak by ste ho navštívili v kritickej, hraničbej a pre Vás akútbej potreby pomoci samozrejne od neho nestalo by sa po Vašom zaklopaní , že by rozúrený skoro vytrhol dvere j na vaše klopanie navyše ordinival v čakárni nikto nebol neviem dnu a poprisili hi o pomoc že síce ste boli pred dňom na pohotovosti viac nestihnete a zvýšeným tónom čo hovorí čo si dovoľuješ klooať a nezoberem avás neste objednaná! Zabuchne dvere tak, že ten vánok Vás vráto a preberie zo sravu skamenenua? Ja musím po tomti zážitku nájsť lekára, lebo tam síce pôjde teda ja sa jej pôjdembopýtať, že kto je a čo robí, lebo doktor určite nemôže byť a ak sa tak sa tak tituluje a dikonca doktor medicíny tak nech prestane a sama sa vzďá tohto vzácbeho povolania. Nenôžem si to správanie ha ako pacuent odvovodňovať s týn, že ona je tuež len človek a určite niečo zlé prežila, pretože má v rukách môj život zverila som sa jej do starostlivisti a ten čo má až takú moc kede neraz vyrve človeka z drápov smrti a len vďaka timu, že naozaj tmžije v tom že je povolaný týmti polanim
Prepáčte za vyliate srdce prosím pomôžte Ďakujem Silvia
Ak ti je naozaj zle, tak sa daj hospitalizovať na psychiatrii. Žiaden psychológ ťa nevezme len tak. Vieš koľko je pacientov ako ty? Stovky
He? 🤔😱 Mi ty tu ňerozumyeme
Čakacie doby u psychiatra/lekára sú niekedy aj dva mesiace, aj tri mesiace. Psychológovia, ktorí aj majú termíny sú platení. Tí, čo majú zmluvu s poisťovňou ani neberú pacientov. Ako bolo spomínané vyššie. Choď na ÚPS do Novej nemocnice, na VII. poschodie, ak si žena. Tam ťa ošetria a ak to bude potrebné, hospitalizujú ťa a pomôžu ti. Alebo ak máš voľné financie, daj si online terapiu cez mojru alebo hedepy.

@silvi6 ťažko sa po tebe číta. Môže ži niekto pomôcť vybaviť nového psychológa alebo psychiatra? A rovno ťa objednať? Neviem pochopiť, ktorého potrebuješ.