icon

Hľadáme kamarátku pre 13-ročnú dcéru v Košiciach

5. júl 2025

Ahojte možno budem trápna matka ho trápi ma že dcéra nemá kamaratku. Vysvetlím mám dve deti 16 a 13 ročnú staršia má kamošky a venuje sa aj mladšej no vidím že mladšia je smutná že nemá kamošku. V skratke dcéra sa učí ja čisté jednotky. Na druhom stupni na základnej škole sa delili inak deti . A v jej triede ju šikanovali a to poriadne riešila som to. Ale totálne ju vyčlenili mala tam kamošku ktorú tiež šikanovali moja dcéra sa jej zastávala a veľakrát ju kvôli nej šikanovali . Dva roky fungovali že boli len oni dve dcéra by pre ňu urobila všetko . No tento rok sa jej totálne obrátila chrbtom dokonca tiež sa pridala na stranu tým čo šikanovali dcéru . Veľmi ju to zasiahlo . A aj napriek tomu že sa jej Max venujeme vidím že jej chýba kamarátka. Preto ak niekto má tiež doma dcéru ktorá by hľadala kamošku boli by sme radi ak by sa ozvala sme z KE.

vilma7
5. júl 2025

A dcéra nemá napríklad krúžku, alebo niekto z okolia vášho domova?

lenka.25
5. júl 2025
@vilma7

A dcéra nemá napríklad krúžku, alebo niekto z okolia vášho domova?

V prvom tade by som dcere zmenila školu . Veď to musí byt pre ňu velmi ťažké , každé ráno tam ísť . A presne ako píše
@vilma7 , nemá dcéra niečo čo ju baví , šport , kreslenie , tanec …? Tam si skôr nájde kamarátku , pokial budú mat rovnaké záujmy .

autor
5. júl 2025

Chcela som zmenit školu ale nechcela je veľmi spokojná s učiteľmi . Tiež si myslím že je to ťažké no nechce odísť

ukgirls
5. júl 2025

dat ju na kruzky .. zaradit ju medzi ine deti popripade zmenit aspon triedu .. moja sic ema kamaratky ako take v triede ale doma a vonku uz nie .. kedze tu nik v jej veku nebyva ... no u nas nastastie ide na high school a tam uz mali den otvorenych dveri a spoznala dievcata cos nou budu v triede a vyzera to ze konecne normalne baby -snad to nezakryknem

vanilkovazmrzka
5. júl 2025

Viem ze to myslis dobre, ale toto neni sposob sko hladat dcere kamaratky… ked je taka bystra a dobre sa uci, isto zvladne aj nejaky kruzok ako ti tu radili. Proste najlepsie najde kamaratov na zaklade spolocnych zaujmov

sszuzu8
6. júl 2025

Odkiaľ presne z Košíc je dcérka? Moja síce ma okruh kamarátok ale mohli by si vyjsť v dvojici pripadne by ju vzala potom ku kamarátkam 🙂

sszuzu8
6. júl 2025

Síce pozerám moja ma 11. 2 roky rozdiel neviem ci by to nevadilo tvojej dcérke.

kocanda22
6. júl 2025

Moja slečna ma čoskoro 12 a novej kamoske sa poteši, tiež ich nema veľa. Je kludnej tichsej povahy, no v znamom prostredi živel. Možno by si sadli. Napiš spravu.

iyfka
11. júl 2025

Ahoj, aj ja mám 13rocnu dcérku s podobným príbehom. Bývame na KVP. Ozvi sa do správy keď tak ..