icon

Hľadanie štvorizbového bytu na Spodnom KVP v Košiciach

tinqushka
13. mar 2026

Maminky, prosím Vás už píšem aj tu, neviete prosím o nejakom byte na Spodnom KVP na predaj? Budem vďačná za každú informáciu. Ešte aj províziu Vám dáme :D Radi by sme kúpili byt v tejto lokalite, ale vôbec sa nám nedarí :( Ulice: Denešova, Stierova, Wurmova, Drabova. Ďakujeeeeeeem za pomoc prípadne typ ❤

Strana
z2
oblecenie99
14. mar 2026
@anonym_03f18f

Za mna stare mesto
Byvam v novostavbe, mam aj terasu aj dvor
Chystam sa potom na objliadky do cizika ked postavia

@anonym_03f18f Bývam neďaleko teda bližšie k náhonu a bolo by to krásne, keby spoluobčania nerobili z okolia kemping a z brehu Mlynskeho náhonu aquapark. Ja už neviem, kam ísť bývať, kde by neboli všade, ale čím ďalej, mne to tu začína viac a viac vadiť (myslím v meste všeobecne).

anonym_03f18f
15. mar 2026
@oblecenie99

@anonym_03f18f Bývam neďaleko teda bližšie k náhonu a bolo by to krásne, keby spoluobčania nerobili z okolia kemping a z brehu Mlynskeho náhonu aquapark. Ja už neviem, kam ísť bývať, kde by neboli všade, ale čím ďalej, mne to tu začína viac a viac vadiť (myslím v meste všeobecne).

@oblecenie99 ani to velmi nevnimam, iba ked idem do obchodu do klasu v albelli tak sa tam sem tam motaju nejake individua ale v podstate som s oblastou spokojna
Mam znamu co byva na novej terase a sami moslim a cernoch z lekarskej fakulty, byvaju aj nad nimi aj pod nimi, clovek sa boji niecim buchnut ci nieco navrtat na stenu napr obyc obraz, hned klopu, ze sa to v sobotu nesmie oni maju tie svoje seansy, tu sa modlia, tu sa ucia, clovek je vo vlastnom byte uvazneny, nehovoriac ze im vadia deti aj na spolocnom ihrisku, ze sa hraju a kricia no chcem vidiet ihrisko s detmi. Kde tie chudata chodia dokola ako vno vaznici a su ticho ako muchy, chore..nebodaj tam ostatnu aj s detmi, tie zeny chudery, minule im znama davala nejake jedlo lebo panko moslim nedal zene peniaze na jedlo s vysvetlenim, ze mala s peniazmi co jej dal predtym hospodarit lepsie
Niesom rasista ale mam svoje moralne hranice

Strana
z2