icon

Hľadanie štvorizbového bytu na Spodnom KVP v Košiciach

tinqushka
Dnes o 07:56

Maminky, prosím Vás už píšem aj tu, neviete prosím o nejakom byte na Spodnom KVP na predaj? Budem vďačná za každú informáciu. Ešte aj províziu Vám dáme :D Radi by sme kúpili byt v tejto lokalite, ale vôbec sa nám nedarí :( Ulice: Denešova, Stierova, Wurmova, Drabova. Ďakujeeeeeeem za pomoc prípadne typ ❤

billy_jean
Dnes o 08:17

Asi nič nové, čo by ste nevideli, krásny byt, aj na bazoši je 🙂 https://www.nehnutelnosti.sk/detail/galeria/fot...

tinqushka
autor
Dnes o 08:18

Ten sme boli poyrieť ale je veľmi malý a ta cena akože no coment 🙂 my sme ochotní zaplatiť viac ale za tento nie :/

viestta
Dnes o 08:24
@tinqushka

Ten sme boli poyrieť ale je veľmi malý a ta cena akože no coment 🙂 my sme ochotní zaplatiť viac ale za tento nie :/

@tinqushka vsetky stvorizbaky na tych uliciach su uplne a celkom rovnake, dispozicne aj velkostou. Vacsie su len dvojgeneracne prazske na zaciatku Stierovej a na Denesovej pri Jednote

billy_jean
Dnes o 08:27
@tinqushka

@tinqushka tak potom by som išla do inej lokality, lebo ako píše viestta, tam nič iné nenájdete. Skúsila by som Terasu, ale tá bude cenou ešte vyššia. Áno 4i byty stoja tak ako domy, aj viac niekedy.

tinqushka
autor
Dnes o 08:39

Za Dénešovu by sme si aj zaplatili aj za tú Stierovu 🙂 Dámy ak by ste o niečom vedeli veľmi pekne prosím dajte mi vedieť. Mám pocit že tie byty idú len cez známosti medzi sebou. Lokalitu meniť nechceme. Tam sa cítime naozaj ako doma 🙂

billy_jean
Dnes o 08:41
@tinqushka

Za Dénešovu by sme si aj zaplatili aj za tú Stierovu 🙂 Dámy ak by ste o niečom vedeli veľmi pekne prosím dajte mi vedieť. Mám pocit že tie byty idú len cez známosti medzi sebou. Lokalitu meniť nechceme. Tam sa cítime naozaj ako doma 🙂

@tinqushka rozlohou je 81m2 málo? Koľko teda je optimum? Aký máte budget?

tinqushka
autor
Dnes o 08:48

Nie je to málo, ale tam je tak obrovská chodba, že to je maximálne nevyužitý priestor. Tam si nevieme dať ani skriňu veľkú, keďže vstupy do všetkých izieb sú z chodby. Dvojgeneračné sú rozlohou iné. 270 000 €

parvinka0001
Dnes o 09:05
@billy_jean

@tinqushka rozlohou je 81m2 málo? Koľko teda je optimum? Aký máte budget?

@billy_jean hneď vidno na tých fotkách že ozaj tá chodba je zbytočne veľká a mohli byť radšej izby väčšie

la_dolce_vita
Dnes o 09:29

Fiha, ta cena je masaker. Syn kupil teraz novostavbu pri Ba za menej a je to domcek so zahradkou 4 izbovy.

billy_jean
Dnes o 10:12
@la_dolce_vita

Fiha, ta cena je masaker. Syn kupil teraz novostavbu pri Ba za menej a je to domcek so zahradkou 4 izbovy.

anonym_d6f30a
Dnes o 10:18

@billy_jean chorý národ. To ako bežnému normálnemu človeku nedajú ani polovičnú hypo na toto. A pri Auparku, však tam je smrad a hluk z dopravy, parkovať nemáš vôbec šancu. My sme byt v 1993 odkúpili za 13 000 Sk.

ivanka1980
Dnes o 10:29
@tinqushka

Nie je to málo, ale tam je tak obrovská chodba, že to je maximálne nevyužitý priestor. Tam si nevieme dať ani skriňu veľkú, keďže vstupy do všetkých izieb sú z chodby. Dvojgeneračné sú rozlohou iné. 270 000 €

@tinqushka my máme presne tento byt, ešte aj podobne prerobený, práveže na chodbe je veľa miesta na úložný priestor, na vstavanú skriňu, a oproti máme ešte veľkú komodu, je pravda že chodba by nemusela byť tak veľká, išlo to na úkor tej najmenšej izby....tá by mohla byť väčšia. Má nejakých 84 štvorákov...veru dole sú už len 2generačné, inak len tieto.

viestta
Dnes o 10:30
@tinqushka

@tinqushka byvam na Stierovej, nie je tyzden aby sme v schranke nenasli popierik "Kupim byt". Zaujem je ovela vacsi ako ponuka bytov. Volny je len vtedy ak sa niekto stahuje do domu alebo do cudziny. Za poslednych 15 rokov v nasom vchode z 8 bytov zmenil majitela len jeden a aj to ho zdedila kocka, ktora byvala v Nemecku, tak ho predala svojim najomnikom. Takze odporucam trosku zmenit naroky. V tejto lokalite sa byty predavaju ako rozky. Aj tie dvojizbaky.

viestta
Dnes o 10:33
@tinqushka

@tinqushka na tej chodbe mame 3 vstavane skrine a este "spajzu" v rohu. V kazdej z izieb su dalsie satnikove skrine a este sa tam vojde nabytok. Ano, ten rezanec 220x450 sa strasne tazko zariadoval ale ako detska staci. Iste je, ze dispoziciu v tom byte velmi nezmenis, hybat sa da len s prieckou do kuchyne a do izby vedla kupelne, Vsetko ostatne su nosne steny.

biba_18
Dnes o 10:58

strašné ceny kks ...

viestta
Dnes o 11:00
@biba_18

strašné ceny kks ...

@biba_18 a este pojdu hore ked spustia Volvo

biba_18
Dnes o 11:12

@viestta chudák moje decko, skysne naveky v garsonke? 😲 ...

iwet25
Dnes o 11:13
@viestta

@tinqushka byvam na Stierovej, nie je tyzden aby sme v schranke nenasli popierik "Kupim byt". Zaujem je ovela vacsi ako ponuka bytov. Volny je len vtedy ak sa niekto stahuje do domu alebo do cudziny. Za poslednych 15 rokov v nasom vchode z 8 bytov zmenil majitela len jeden a aj to ho zdedila kocka, ktora byvala v Nemecku, tak ho predala svojim najomnikom. Takze odporucam trosku zmenit naroky. V tejto lokalite sa byty predavaju ako rozky. Aj tie dvojizbaky.

@viestta tie papieriky kupim byt davaju realitky. Vo velkom vykupuju byty pod cenu v povodnom stave, prerobia ich a zarabaju na tom.

anonym_b59b58
Dnes o 11:19
@biba_18

@biba_18 neboj, raz ju preda a kupi si mensiu krajinu v strednej Amerike 🙂 🙂

parvinka0001
Dnes o 11:20
@biba_18

@biba_18 my čo máme malé deti ani garsónky nebudú mať 😏😁skysnu snami 😁😁

anonym_b59b58
Dnes o 11:21
@la_dolce_vita

@la_dolce_vita tak zase za menej ako 270.000 to bolo asi dalej od BA... alebo cast dvojdomu... normalne domy idu skor za 400+

biba_18
Dnes o 11:28

@parvinka0001 aj to je možné. jeho spolužiaci ešte ani jeden nemajú vlastné byty ☹ aj on len preto že dostal, nie že si sám kúpil ...

viestta
Dnes o 11:43
@iwet25

@viestta tie papieriky kupim byt davaju realitky. Vo velkom vykupuju byty pod cenu v povodnom stave, prerobia ich a zarabaju na tom.

@iwet25 vsak v poriadku. Je na tom nieco zle? Kazdy podnika ako vie a moze

la_dolce_vita
Dnes o 11:56
@anonym_b59b58

@la_dolce_vita tak zase za menej ako 270.000 to bolo asi dalej od BA... alebo cast dvojdomu... normalne domy idu skor za 400+

@anonym_b59b58 ano, je to dvojdom a konkretne v Hviezdoslavove / odbocka z dialnice. Ale ako prva nehnutelnost fajn a lepsie ako predrazeny stary byt niekde v Petrzalke. Samozrejme je o prioritach kazdeho a dochadzani, ale cenovo este prijatelne.

anonym_c9a734
Dnes o 12:12
@la_dolce_vita

@anonym_b59b58 ano, je to dvojdom a konkretne v Hviezdoslavove / odbocka z dialnice. Ale ako prva nehnutelnost fajn a lepsie ako predrazeny stary byt niekde v Petrzalke. Samozrejme je o prioritach kazdeho a dochadzani, ale cenovo este prijatelne.

@la_dolce_vita tak niekto bude radšej bývať v starom byte v Petržalke a netráviť hodiny dochádzaním a taxikárčením detí. Tak ale keď nemá deti a robí HO, tak v pohode

la_dolce_vita
Dnes o 12:12
@anonym_c9a734

@la_dolce_vita tak niekto bude radšej bývať v starom byte v Petržalke a netráviť hodiny dochádzaním a taxikárčením detí. Tak ale keď nemá deti a robí HO, tak v pohode

@anonym_c9a734 ano, ano, ved to predsa pisem, ze je to o prioritach 🙂)