icon

Hokejové zápasy HC Košice: Hľadám spoločnosť na zápasy

milan2711
Dnes o 19:03

Isiel by niekto so mnou niekedy na hokejove zapasy do kosickej steel areny
Kosice kazdy rok hraju o titul vzdy sa dostanu do semifinale kazdym rokom a obcas aj finale som mily zlaty nepijem nefajcim slusny slobodny sportovo zalozeny je tu nejaka slobodna dievcina z kosic

beata_k
Dnes o 19:04

@milan2711 Len zakladas trochu vela tem v jeden den...

milan2711
autor
Dnes o 19:09
@beata_k

@beata_k ahoj ano mas pravdu to priznavam vasi hokejisti boli vo finale proti nitre prehrali az v siedmom rozhodujucom zapase viac som prial slovanu ten titul ako nitre

anonym_5f387b
Dnes o 19:12
@beata_k

@beata_k ale aky si je isty, ze je mily a este aj zlaty. Uz druhy krat to o sebe pise. To mu asi mamicka stale opakuje. Len teda zda sa, ze niekde bude chyba ked ziadna o neho nechce ani vybitu kolobezku od Antiku opriet.

beata_k
Dnes o 19:21
@milan2711

@beata_k ahoj ano mas pravdu to priznavam vasi hokejisti boli vo finale proti nitre prehrali az v siedmom rozhodujucom zapase viac som prial slovanu ten titul ako nitre

@milan2711 Si si vedomi, ze tvoja odpove je uplne mimo. O com by som s tebou debatovala ked odpovedas scestne...

milan2711
autor
Dnes o 19:25
@beata_k

@milan2711 Si si vedomi, ze tvoja odpove je uplne mimo. O com by som s tebou debatovala ked odpovedas scestne...

@beata_k no ano viem ale tak som myslel ze ta zaujima sport

anonym_c003e0
Dnes o 19:25
@beata_k

@beata_k jaj, tu chlapec tak utrie ústa 🙂

beata_k
Dnes o 19:26
@milan2711

@beata_k no ano viem ale tak som myslel ze ta zaujima sport

@milan2711 Milan, pekny vecer ti prajem.

milan2711
autor
Dnes o 21:35
@beata_k

@milan2711 Milan, pekny vecer ti prajem.

@beata_k pekny vecer takze z nasej konverzacie nebude nic