icon

Hysteroskopia v Košiciach

aprilovekuriatko
20. nov 2025

Ahojte, podstúpili ste niekto hysteroskopiu v Ke? Ak áno, kde? Podstúpili ste ju aj po neušpešných KEToch? Ďakujem.

hrvn
20. nov 2025

@aprilovekuriatko MUDr. Suchanek. Bola to jednodňová chirurgia na poliklinike Terasa.

aprilovekuriatko
autor
20. nov 2025
@hrvn

@aprilovekuriatko MUDr. Suchanek. Bola to jednodňová chirurgia na poliklinike Terasa.

@hrvn vďaka. Mali ste pred KET alebo ini pricinu? Cena?

hrvn
20. nov 2025
@aprilovekuriatko

@hrvn vďaka. Mali ste pred KET alebo ini pricinu? Cena?

@aprilovekuriatko som to chcela vyskúšať po viacerých neúspešných ket.. Neviem a nepamätám si či som niečo platila..

aprilovekuriatko
autor
21. nov 2025
@hrvn

@aprilovekuriatko som to chcela vyskúšať po viacerých neúspešných ket.. Neviem a nepamätám si či som niečo platila..

@hrvn pomohlo?

hrvn
21. nov 2025
@aprilovekuriatko

@hrvn pomohlo?

@aprilovekuriatko pre pokoj duše áno, že som spravila všetko čo som vedela... Výsledky som mala dobré, nič nenašli.. Neviem či som potom pri úspešnom ket mala medzi hestero a ket ešte jeden neúspešný.. To si nepamätám

aprilovekuriatko
autor
21. nov 2025
@hrvn

@aprilovekuriatko pre pokoj duše áno, že som spravila všetko čo som vedela... Výsledky som mala dobré, nič nenašli.. Neviem či som potom pri úspešnom ket mala medzi hestero a ket ešte jeden neúspešný.. To si nepamätám

@hrvn veľa nepamätate... vdaka za info

hrvn
21. nov 2025
@aprilovekuriatko

@hrvn veľa nepamätate... vdaka za info

@aprilovekuriatko sorry, ale bolo to 5 rokov dozadu a nie sú to pre mňa podstatné informácie... Nevediem si podrobné záznamy

minuskad
21. nov 2025

Gyncare tiež robí😊