Hysteroskopia v Košiciach
Ahojte, podstúpili ste niekto hysteroskopiu v Ke? Ak áno, kde? Podstúpili ste ju aj po neušpešných KEToch? Ďakujem.
@aprilovekuriatko MUDr. Suchanek. Bola to jednodňová chirurgia na poliklinike Terasa.
@hrvn vďaka. Mali ste pred KET alebo ini pricinu? Cena?
@hrvn vďaka. Mali ste pred KET alebo ini pricinu? Cena?
@aprilovekuriatko som to chcela vyskúšať po viacerých neúspešných ket.. Neviem a nepamätám si či som niečo platila..
@aprilovekuriatko som to chcela vyskúšať po viacerých neúspešných ket.. Neviem a nepamätám si či som niečo platila..
@hrvn pomohlo?
@hrvn pomohlo?
@aprilovekuriatko pre pokoj duše áno, že som spravila všetko čo som vedela... Výsledky som mala dobré, nič nenašli.. Neviem či som potom pri úspešnom ket mala medzi hestero a ket ešte jeden neúspešný.. To si nepamätám
@aprilovekuriatko pre pokoj duše áno, že som spravila všetko čo som vedela... Výsledky som mala dobré, nič nenašli.. Neviem či som potom pri úspešnom ket mala medzi hestero a ket ešte jeden neúspešný.. To si nepamätám
@hrvn veľa nepamätate... vdaka za info
@hrvn veľa nepamätate... vdaka za info
@aprilovekuriatko sorry, ale bolo to 5 rokov dozadu a nie sú to pre mňa podstatné informácie... Nevediem si podrobné záznamy
Gyncare tiež robí😊

@aprilovekuriatko MUDr. Suchanek. Bola to jednodňová chirurgia na poliklinike Terasa.