Internát na UPJŠ v Košiciach: Žiadosť a výber izieb
Ahojte, som prváčka na UPJŠ, na filozofickej fakulte a podala som si žiadosť o internát (konkrétne Medická 4 a 6), v Ais2 mi pri žiadosti o internát píše Overená žiadosť - nie.
Chcela by som teda vedieť, či je to v poriadku že stále nemám potvrdenú žiadosť o intrák, aj keď na FB je príspevok o tom, že sa už dajú zarezervovať izby. Ste tu ešte niekto, kto tú žiadosť nemá potvrdenú?
A pre tých, ktorí na tých intrákoch už bývali, majú izby nejaký systém, podľa ktorého si viem vybrať izbu napríklad s balkónom? Ďakujem za odpovede 🙂)
Najprv sa otvorí rezervácia pre tých, ktorí tam už bývali a majú možnosť si kliknúť na svoju izbu, potom ostatní, ak nemáš overenú žiadosť, zavolaj radšej pani Korošiovej , ona tam pracuje, alebo píš na ŠIR, majú aj skupinu na facebooku, skús tam písať. Prečo si to neriešila skôr?
@ibrunova áno to som si myslela, že prváci budú dostávať izby až ako poslední. chcela som len vedieť, či som jediná, ktorá tú žiadosť nemá potvrdenú. Ako prváčka by som mala internát dostať, bývam aj dosť ďaleko. Keďže som to ešte nikdy neriešila, neviem kedy je už neskoro na potvrdenie tej žiadosti, tak som chcela vedieť či sa mi už oplatí niekoho naháňať aby mi žiadosť potvrdil. Tej pani sa ozvem, ďakujem 🙂)
@ibrunova áno to som si myslela, že prváci budú dostávať izby až ako poslední. chcela som len vedieť, či som jediná, ktorá tú žiadosť nemá potvrdenú. Ako prváčka by som mala internát dostať, bývam aj dosť ďaleko. Keďže som to ešte nikdy neriešila, neviem kedy je už neskoro na potvrdenie tej žiadosti, tak som chcela vedieť či sa mi už oplatí niekoho naháňať aby mi žiadosť potvrdil. Tej pani sa ozvem, ďakujem 🙂)
@emaivanova30 viem, že tento rok je dosť chaos s tými izbami, niektorí sa museli tiež skontaktovať, lebo sa im nedalo rezervovať.. Mala som tam do minulého roka dcéru a teraz susedu.. Našla si na fb tú skupinu? Je tam aj kontakt na nich.

Najprv sa otvorí rezervácia pre tých, ktorí tam už bývali a majú možnosť si kliknúť na svoju izbu, potom ostatní, ak nemáš overenú žiadosť, zavolaj radšej pani Korošiovej , ona tam pracuje, alebo píš na ŠIR, majú aj skupinu na facebooku, skús tam písať. Prečo si to neriešila skôr?