Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?
najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
prave som dobehla, lebo som musela Bianku dat na velku postel, lebo sa prebrala na buchot od susedov po radiatore 😠 ale spinka, uvidime spi od 12:30
My sa uz hrajeme a marko akurat sedi 🙂 Neskor budeme pit zasa mliecko to je nase trapenie
no konečne mi otvorilo ☹ ☹ ☹ vonku ani my , my vlastne este nemozme, a inac kocikujes vonku sama ? alebo sa stretavate... 😉
Nelka mi zacina chripit, kupila som jej Calciovy sirup...tak dufam, ze bude ok ☹
Petka, ved v lekarni mi tiez povedali, ze ch 15 moze 8 mesacne babo 😕
Jani, preco je vonku o nicom? 😕 😕 Ved je super.Boli sme hodinu a pol.Nelka pospala 😉
Jani, maly sopli?Ja som s nadchou uz konecne skoncila.Nos mam akokeby som si suchala na nom smirgel 😀 😀 ...a tie herpasy co sa mi narobili 😠 😕 katastrofa!
Uz zasa sopli 😠 V piatok ideme na to kardio.Dnes som malemu objednala chodak aj stolicku na jedenie.Zajtra to dorazi 🙂
ahojte maminky,
ako sa mate?
janka, aj my ideme v piatok na kardio, my do novej a vy?
Vlasti,gratulujem k schudnutiu,aj mne by sa zislo,ale ked mi chuti papat 😅
My sa mame dobre, Emka rastie,pribera,ale poradnu mame az o mesiac,takze netusim kolko ma,ale je rozkosna.
Moj manzel mal cely tyzden dovolenku,tak som nejako nestihala na MK,lebo sa snazim vyuzivat cas ked je s malou,ved to poznate 😀
Dnes sa chystam zehlit,mam asi 1m kopu,ale tak sa mi nechce ☹
Ahojte, aj vas sa spytam ci nepoznate niektoru koznu dr. v poliklinike stare-mesto na masiarskej, mame tam ist a nevieme ku ktorej.... 😕
Ako robievate prikrmy vo vode, alebo na pare ?
Mati nepoznam ☹ Prikrmy robim vo vode.Co uz si zacala davat prikrmy?Ako ste spinkali?
Asi som nešikovná, ale maličká si vyžaduje pozornosť a teraz keď spinká treba navariť, trošku poprať, upratať.....a tak to ide až kým nezaspí...
Hej, uz hej od soboty. Na strane 98 je link na Sebastianka ako papa 😉 Ja som zacala robit na pare, a vcera prvykrat vo vode mrkvu+ zemiak a bolo to dost nedobre, dnes ked som to sparila chutilo to aj mne viac a aj maly dost vela jedol a v pohode otvaral pusu 🙂
Dnes sme spali lepsie bez mrncania no papali sme kazde 2 hodky ☹ A vy?
Celkom sme spali ale od 5,30 sa strasne vrtel a 6,45 budicek.Zatial papate len obedik?
Hej zatial len obed, vy ste kedy presli na castejsie a ako vecer, ci na desiatu ?
Ja si uz velmi nepametam ale asi tak po 2 tyzdnoch o piatej kasicku.Musela som to postupne lebo sa my prsia nalievali mlieckom a chvilu to trvalo kym sa to upravilo

moje sidlo je uz hore ☹