Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?
najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
ahojte potrebujem poradit ohladom financii.chcela by som si zobrat daaku pozicku ale neviem ci moZem a kde vlastne mozem a co k tomu potrebujem?a su take bez rucitela?nechela by som do toho dakoho zatahovat.dakujem vam za rady
Frana pozicku ti daju kdekolvek ale podla toho kolko chces ci pracujes atd... Vlasti my skusame tu flasku a maly si asi zacina zvykat niekedy vypije aj 90ml ale my mu davame francuzske nevies nieco o tom mliecku?
caute, nestiham citat co je hore, dufam, ze ste ok, ja opat soplim a kycham jak... 😒
beji, ahoj 😉 Mna toto co terz trapi, tak trapilo min.tyzden.Cuduj sa svete len 4 dni 😉
Jani, o fran.mlieku neviem nic blizsie, ale mysli, ze zeny ho rozoberali na fore.Preco stale menis mlieko? 😕 😕
Nemenim ale maly nechcel pit z flasky tak sme skusali ci to nieje v mliecku a teraz ked uz asi prisiel na to ako sa pije tak sme mu davali to francuzke lebo to pije.Ahok Beji 🙂
cau Janka 😉 ja neviem baby, my sme kupili najskor nutrilon a potom sunar a pila jedno idruhe doteraz pije sunar a vsetko je ok, no kojila som do roka, u nasej nebol problem v mlieku a ked sa mi nechce tak jej dam plnotucne... ale ja uz mozem samozrejme 😝
malicka je zdrava?my este dnes nepojdeme vonku lebo je hnusne a chcem aby sa maly doliecil.Teplotky uz nema.klop-klop
ja len tak von s malou, ze od bloku do auta, tiez sa bojim uz nech sa da dokopi ona aj ja 😉
...a uz mas asi premyslene Beji, ze kde asi?Timeika chodila hned tu, kde byvas...na Moldavsku 😉 Aj Nelinka tam pojde, ked bude velka 😀
ty vies co ani nemam, lebo asi hore nad Casoviu ju dam, ale pod nosom mam Moldavsku stale sa rozhodujem, ako tam bolo ake su ... 😉
pytaj sa vsetko co ta zaujima Beji, ohladom skolky na Moldavskej...ak viem odpoviem 😀
je to pre neho trosku zmeny v tom chodaku.Kazdy ku nam chodi a kazdy ho taha po rukach ja nebudem.Uz sa nevie ani sam pohrat 😠 je v nom iba chvilku ved pekne po poriadku najprv vy a potom my ostatny
Hej, uz tyzden a normalne vsetko papame, az sa mi verit nechce, ze to slo tak hladko 🙂
Ja som cely den robila pohladnicu pre babicku.... cez digiscrapbook ci ako sa to vola...

Zial ale idem u nas je to take blbe v praci maju prepustit asi 4 ludi tak nechcela by som prist o flek.Je to psycho ze mozu prepustit aj taky co uz roky robia.alebo takych co maju za par do dochodku.alebo matky ktore maju deti.... a najhorsie ze ty z hora nepovedia konkretne mena ale nechaju to na veducu.A ta chudina musi rozhodnut atk to jej nezavidim ☹