icon

Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?

janka08
17. nov 2007

najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?

janka08
autor
4. feb 2008

Zial ale idem u nas je to take blbe v praci maju prepustit asi 4 ludi tak nechcela by som prist o flek.Je to psycho ze mozu prepustit aj taky co uz roky robia.alebo takych co maju za par do dochodku.alebo matky ktore maju deti.... a najhorsie ze ty z hora nepovedia konkretne mena ale nechaju to na veducu.A ta chudina musi rozhodnut atk to jej nezavidim ☹

junovka
4. feb 2008

😕 😕 ..

janka08
autor
4. feb 2008

Vlasti ake mliecko pijete?

frana
4. feb 2008

ahojte potrebujem poradit ohladom financii.chcela by som si zobrat daaku pozicku ale neviem ci moZem a kde vlastne mozem a co k tomu potrebujem?a su take bez rucitela?nechela by som do toho dakoho zatahovat.dakujem vam za rady

junovka
4. feb 2008

frana, bohuzial neviem 😒

Jani, pijeme Nutrilon 2/modry/ 😉 Preco?A vy?

janka08
autor
4. feb 2008

Frana pozicku ti daju kdekolvek ale podla toho kolko chces ci pracujes atd... Vlasti my skusame tu flasku a maly si asi zacina zvykat niekedy vypije aj 90ml ale my mu davame francuzske nevies nieco o tom mliecku?

bejula
4. feb 2008

caute, nestiham citat co je hore, dufam, ze ste ok, ja opat soplim a kycham jak... 😒

junovka
4. feb 2008

beji, ahoj 😉 Mna toto co terz trapi, tak trapilo min.tyzden.Cuduj sa svete len 4 dni 😉

Jani, o fran.mlieku neviem nic blizsie, ale mysli, ze zeny ho rozoberali na fore.Preco stale menis mlieko? 😕 😕

bejula
4. feb 2008

Vlasti 🙂 caucau co to pises 😀 ale rozumiem haha, ...

janka08
autor
4. feb 2008

Nemenim ale maly nechcel pit z flasky tak sme skusali ci to nieje v mliecku a teraz ked uz asi prisiel na to ako sa pije tak sme mu davali to francuzke lebo to pije.Ahok Beji 🙂

bejula
4. feb 2008

cau Janka 😉 ja neviem baby, my sme kupili najskor nutrilon a potom sunar a pila jedno idruhe doteraz pije sunar a vsetko je ok, no kojila som do roka, u nasej nebol problem v mlieku a ked sa mi nechce tak jej dam plnotucne... ale ja uz mozem samozrejme 😝

janka08
autor
4. feb 2008

malicka je zdrava?my este dnes nepojdeme vonku lebo je hnusne a chcem aby sa maly doliecil.Teplotky uz nema.klop-klop

bejula
4. feb 2008

ja len tak von s malou, ze od bloku do auta, tiez sa bojim uz nech sa da dokopi ona aj ja 😉

janka08
autor
4. feb 2008

Beji co nehodis nejake foto do albumu?Kedy pojde malicka do skolky?

junovka
4. feb 2008

pisem jak hotentot, ze beji? 😀 😀 😀

junovka
4. feb 2008

Jani, ty potvora, zobrala si mi to z jazyka? 😀 😀

bejula
4. feb 2008

viem viem prisahám ze hodim asi dnes vecer, viem viem slubujem od troch rokov 😉

junovka
4. feb 2008

...a uz mas asi premyslene Beji, ze kde asi?Timeika chodila hned tu, kde byvas...na Moldavsku 😉 Aj Nelinka tam pojde, ked bude velka 😀

janka08
autor
4. feb 2008

marko my tu upratuje casopisy lebo je v chodaku a je pri tych novinach

junovka
4. feb 2008

Beji, ako sa vola malicka?Zabudla som 😔 Nahod meno k mesiacom 😉

bejula
4. feb 2008

ty vies co ani nemam, lebo asi hore nad Casoviu ju dam, ale pod nosom mam Moldavsku stale sa rozhodujem, ako tam bolo ake su ... 😉

junovka
4. feb 2008

co ze Jani?????? 😕 😕 Predbehli ste nas s tym chodakom 😝 😉

junovka
4. feb 2008

Beji, system...ako vsade inde 😉

junovka
4. feb 2008

pytaj sa vsetko co ta zaujima Beji, ohladom skolky na Moldavskej...ak viem odpoviem 😀

janka08
autor
4. feb 2008

je to pre neho trosku zmeny v tom chodaku.Kazdy ku nam chodi a kazdy ho taha po rukach ja nebudem.Uz sa nevie ani sam pohrat 😠 je v nom iba chvilku ved pekne po poriadku najprv vy a potom my ostatny

martinabarak
4. feb 2008

😕 😕 😕

junovka
4. feb 2008

🙂 🙂 .

martinabarak
4. feb 2008

Ahoj, ako sa mas ? 🙂

junovka
4. feb 2008

Moze byt 🙂 A vy, co mate nove?Ty uz prikrmujes?

martinabarak
4. feb 2008

Hej, uz tyzden a normalne vsetko papame, az sa mi verit nechce, ze to slo tak hladko 🙂
Ja som cely den robila pohladnicu pre babicku.... cez digiscrapbook ci ako sa to vola...