Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?
najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
klop-klop, vyzera to dobre.Teraz si pre zmenu chyta druhe 😀 , ale len sem-tam to je uz 😉
ste na prechadzke?Nelka spinka, navarila som a cakam, kedy vstane a ideme vonku aj do druziny 😉
uz sme boli aj vonku aj pre Timku.Rozpisala som sa jednej, nakolko jej vadi, ze kolko Nelka vazi 😠 😕
vazi 11 kg 😉
Zajtra ideme na kardio.Vy ste kedy objednani?
Jani, ake kuponiky si uz vyuzila v DM?
nie nevyuzila este ziadny.dam ti nejaky?Z kardia sa nam ozve ked vyzdravie a vy chodite na tu mesiarsku vsak?
Ano, Jani tam ideme.Ja by som ak ti netreba tie cumliky od MAM a Baby Nova tusim.Mala mala infekciu v puse, a terz musim vymenit komplet vsetky cumle 😒
kludne ti ich dam nam ich netreba 🙂 vlasti a lekarka robi?vsak nam volala ze je chora a ze sa ozve ohladom noveho terminu 😠 😠 😠
Budem rada Jani.Inak, ked som dnes kocikovala okolo tvojho bloku, tak som myslela, ze by sme mohli dat konecne spolu stretko,ne?A to vam kedy , ze je chora?
Jani, uz je to tyzden, tak by tam mala byt.Keby tam nebola, tak by dala vediet, nakolko pri Timeike uz mi dala parkrat vediet, aby som nechodila.Ona je seriozna lekarka...bodaj by boli vsetci taky seriozni 😉 Inak, volat musis ty, nakolko ona si nemusi pamatat tolkych pacientov, a hlavne ked si tam este nebola.
Aj my. 2x som presla mesto a ked som prisla pred vchod maly sa zobudil 😒. Inac stale po prechadzke spi doma este min. hodinu a stihnem si nieco popratat.
ahojte babenky. kuknite na tému Stretko Košičaniek mimo domova. nemáte niekto záujem? 😉

Janka, budeme asi papet mrkvicku so zelenou fazulkou, ale este to nie 100 %.
A svieti slniecko 😀 , no vyzera ze fuka studeny vetrik 😒 My sme boli aj vcera vonku, trochu mi vymrzli usi, alebol dobry vzduch 😉