Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?
najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
Vikinka uz spinka, som zvedavaá ako dlho, no idem sa ja najest...
sun6: nemam skusenosti z MC, preco, potrebujes nieco?
Ide zima... a rada by som bola s malym aj v spolocnosti inych deticiek a mamiciek. 🙂
...a na peresi nemas ziadnu maminku z dietatkom? Vikinka ma od narodenia takisto stareho kamarata Riska a stale sa ho boji. nedokaze sa na neho ani len pozriet, tak dufam ze ju to coskoro prejde 😀
nemam,a je vobec neake MC na Terase? 😕
Teraz, varim Nelke obedik, takze sa odpojim asi tak na pol az hodinu, ok 😉
nepoznam ti nikoho. Kamoska sa tu ma stahovat o mesiac a taktiez koncom roka bude rodit... tesim sa.
Sun6 , ja som lezala v porodnici s jednou mamickou na izbe, a bola z Peresa.Narodil sa je syncek, myslim Tomasko?Je presne taky stary a ko tvoj.Ta pani sa volala Silvia, ale priezvisko neviem, ma aj my\slim ze, 6-7 rocnu dcerku.
Tak, ja padam 😉
ahojte zienky, nepridate sa ku nam do kosickej temy? Ved kosice nie su az take velke, aby sme to tak rozdelovali na sidliska. U nas v teme je tiez veselo.... hmm? 😎 😎 😎
ano, aj tam ideme, aj do Honbachu, aj do Optimy....len dúfam, že to bude pre ňu dobrý zážitok a že sa toho nezľakne 😵
My by sme aj sli ale maly z toho nic mat nebude takze az na buduce.Evi a kedy bude v optime???
u nas je to asi tak ako v pripade Janky.V manz.praci davaju len darc.poukazky do Tesca. 😅
Vlasti aspon nieco nie?Aj mne dal oco pre maleho nech mu nieco kupim.Beru ich aj na drogerii??
teraz mi Nelka zaspala,varila som jej hustu cuketovu polievku,tak jej chutilo 😉
A ty Jani, ako si sa rozhodla....budes nadalej prikrmovat alebo este pockas?
Vlasti uz ked sme zacali asi budem aj pokracovat.Ja fak neviem.A to nas este caka flasa a umele mliecko.To je mi luto najviac 😢
Ja som pri Timke zacala takto skoro, hadam este skor ako ty a teraz toho straaaaasne lutujem.Uz som si aj nad tym poplakala, ale uz nic nad tym nezmenim-Timeika mozno nemusela mat alergie teraz ake ma.Mat taky rozum ako teraz a nepocuvat "stare skoly" 😢 😢 😢 ale, teraz si nedam a nenecham kafrat od nikoho.

mater.centrum