icon

Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?

janka08
17. nov 2007

najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?

viera78
6. mar 2008

junovka ja mam dnes 30,jani ty mas kolko?

andrea.m
6. mar 2008

vierka tak všetko najlepšie 😀

viera78
6. mar 2008

andrea.m dakujem 🙂 .

martinabarak
6. mar 2008

Ahojky.
Janka citam, ze sme mali rovnaku noc ☹ Aj sebastian sa v noci zobudil a po pani ked zadriemal davam ho do postielky a on rev ☹ a tak naspat na cicku a tam taku polhodku kym riadne zaspal.....

martinabarak
6. mar 2008

Vierka, vsetko naj, naj a nech Ta tvoje polovicky stale pocuvaju.... 😀

Jani, tam ma byt papani a nie pani..... 😀

janka08
autor
6. mar 2008

ahoj matka 🙂 vierka vsetko len to naj.....ti prajeme ja budem mat v maji 28.

martinabarak
6. mar 2008

😀 no a ja mam od januara 29 😀

janka08
autor
6. mar 2008

vsetko najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,,,,,,,,,,,, 😀 😀 😀 😀 mati kolko krat denne ti maly spinka?

petka.m
6. mar 2008

ahojte baby 😉 . pozerám, že sa bavíte o veku. tak ja som potom asi z vás najmladšia 😀 . ja som mala v januári 26.

martinabarak
6. mar 2008

Spinka tak 3 az 4x, 3 hodky sa hra do odpadnutia,a hodinu niekedy polhodku spi. Teraz zaspal, ked sme boli vonku po jednej a este spinka, tak som zvedava ako dlho este bude... A Marko ?

martinabarak
6. mar 2008

Ahoj. A ktoreho januara, ja som 28. januar 😀 😉

janka08
autor
6. mar 2008

vy ste vsetky januarove 😕 😕 😕 😕 😕 peti aj tebe vsetko len to najlepsie 🙂 🙂 🙂 🙂 maleho mam vonku s babkou a ja popri pisani aj pozehlujem 😖

martinabarak
6. mar 2008

😀 boze Jani ja som zehlenie zrusila, ked mal maly polroka.... 🙂

janka08
autor
6. mar 2008

a nezehlis???

martinabarak
6. mar 2008

Nie, len pri vesani pradla ho vytrepem, aby schlo nedokrkvane.... 😵 velmi... 😉

janka08
autor
6. mar 2008

maleho veci ani ja nezehlim len nase a to iba tie najnutnejsie.inak pomali uz ani nemam co lebo minule som sa postavila pred skrinu a ja vlastne nemam co na seba.ked som bola tehotna tak som si toho vela nekupila a po porode tak isto takze by to co najskor chcelo poriadny nakup 😵 😵 😵

martinabarak
6. mar 2008

No to mas pravdu 😵 , ja ked ze sa rozhodnem pozriet daco pre seba, tak skoncim pri detskych vecickach a potom sa mi uz nechce.... 🙂

janka08
autor
6. mar 2008

mati ja tak isto 😀 😀 😀 😀 inak v tom novo ASKU vobec nic moc nemaju 😖

martinabarak
6. mar 2008

Hladali ste tam daky nabytok, ci len tak ste boli pozriet ?

janka08
autor
6. mar 2008

chcela som nejaky stolik do obyvacky ale otec povedal ze sa nam asi teraz neoplati kupit ze ho maly aj tak znici.ja zvyknem nabytok kupovat v mege na jazere

martinabarak
6. mar 2008

My mame z holandskeho nabytku, este ked bol dakedy na mieri a tatkovi sa paci Ikea, tak aj odtial a ak budeme nieco kupovat, tak z Ikei ...

viera78
6. mar 2008

ahojte manzel ma pozval do restiky a dakujem za blahozelania.jani mne sa pacil stolik so sklom ale sme radsej kupili s drevenou doskou ten dufam maly neznici.

petka.m
6. mar 2008

do teraz nám nešiel internet 😠 . maťka mám narodky 13. Janka ďakujem.
A Vierka aj ja ti prajem všetko len to naj naj naj... 😉 .
Ideme ssa kúpať, ja len tak na skok som nakukla.

monikaaerik
6. mar 2008

Ahojte babule 😵
dllllllllho som nebola, odisiel nam pc,ale uz dobre,mysleli sme ze nam odisiel disk ale nastastie to bol iba nejaky zly kontakt.
Nebudem vas citat spatne,dufam ze sa mate o.k. a ze ste vsetci zdravi.
Vierka vsetko naj,hlavne pevne zdrave a pohodicku 😉
Ja som junova 17-teho a 14-teho mame 5.vyrocie svadby,tak pojdeme aj my asi niekam do restiky.
Matka a ako nakupujete v Ikea osobne? alebo maju aj dovoz?
Ja som chcela v Asko kupit nejaku policku malej na hracky,ale zatial sme sa tak nedostali,uvidime mozno cez vikend v ramci prechadzky.
Ozaj,my sa mame dobre,vcera som prekonala nervove zachvaty,mala 3 dni bola nervna,iba na rukach,ani lezat,ani sediet iba stat a na rukach.ale uz dobre.

janka08
autor
6. mar 2008

okupkany v posteli.mony v asku nic moc.my sme boli s muzickom na taku veceru v pondelok 😵 😵 😵 😵

bejula
7. mar 2008

dobré ránko 🙂 🙂 🙂
ešte spinkáme, ale v noci buntošila po postielke, ale sme vyspatí, lebo keď som ju chcela zobrať k nám do postele povedala " nie ja spinkám" 😒 a pritom kopala... o hod a pol som sa zobudila na to, že hovorí " mamička poď" už išla k nám a samozrejme zaspala a spi ešte 😉

VIERKA 😉 aj ja Ti prajem všetko najnajnaj , 🙂 🙂 🙂

🙂 keď ide o vek, tak ja som mala v januári 32 😉
včera som tu len ráno mrkla ale nejako už je tu po menej Vás, asi začína obdobiie kedy sa budeme skôr stretávať vonku 😎

petka.m
7. mar 2008

bréé ránko, tak my sme dnes vstali o 5,45 hod. trošku skoro, ale čo už. dnes vyzerá, že bude pekne. už sa teším.
joooj tak ma ráno vytočil manžel, že až 😠 . ale už som to predýchala 😀

bejula
7. mar 2008

cai peti 😉 kasli na to, je krásne vonku a to mňa veľmi tešíííííííí 😀 , odchádzame na vikend k druhej babke, býva v dome ale Iľko hlásil zajtra na houby počasie, tak to mňa vytáča, ak idem do domu, kde bambula môže byť ako dlho chce vonku a počasie je zlé .... 😠

petka.m
7. mar 2008

ahoj beji, jasné že kašlem nato, chlapi sú ješitní, už som si zvykla a nevšímam si to 😉 . akurát som pozerala počasie ako má byť zajtra a tiež som zhrozená 😠 , to jak naschvál vždy cez víkend je škaredé počasie. Tiež idem zajtra s malou, ale k mojej babke a tá tiež býva v dome.

janka08
autor
7. mar 2008

😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...