icon

Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?

janka08
17. nov 2007

najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?

martinabarak
14. mar 2008

😕 ty pubertaci su zasa vo volnej diskusii 😒 Nechapem, ze ich nevedia dako zablokovat.

junovka
14. mar 2008

😕 🙂 😉

junovka
14. mar 2008

mata, nemas zaujem o kupon na Fotoknihu?

janka08
autor
14. mar 2008

chlapy sa my kupu 🙂

junovka
14. mar 2008

😕 ............

najjulinka
14. mar 2008

jáj baby... inak ja nie som z Terasy, ale som nejaká nasleplá... Jednu temu Košičanok som našla uzamknutú a potomuž len tuto... A teraz vidím aj inú - celokošickú 😅 😅 😅

Robili ste si už fotoknihu???

Ja teraz robím fotoknihu z našej svadby. Je čudné, že som našla na to čas až teraz pri 2 deťoch... Kamoške som písala, že konečne trošku času a pustila som sa do svadobných foto... A ona, že tiež ešte nemá svadobný album, že asi by sa im tiež zišli dvojčatá (ona má "len" sólo kus - ZATIAL 😀 )

ja neviem vložiť text tam... neviete ako sa to robí? potrebujem proste k foto dať text... okienko na text si spravím, ale ako tam dostať písmenká do toho okienka nemám šajn. neporadí niektorá?

janka08
autor
15. mar 2008

dobre ranko budicek uz 06,00 ☹ najjulinka ved to nevadi ze niesi z terasy tu u nas malo kto je z terasy a nevadi nam to 🙂 inak najjulinka ake su deticky pocuvaju?????inak my noc otrasna 😠

viera78
15. mar 2008

ahoj janka my podobne,najtulinka ja tiez niesom z terasy a som tu.co bolo markovi jani?

janka08
autor
15. mar 2008

nic mu nebolo ale tak zle spal 😒

janka08
autor
15. mar 2008

vlasti ta posledna fotka je super 😀 😀 😀

junovka
15. mar 2008

ahojte 🙂 ...................

janka08
autor
15. mar 2008

zase nove foto?????

junovka
15. mar 2008

take som chcela 😅 😅 Tak, sa mi konecne podarilo.

Inak, neviem ktora z vas davate Nutrilon 2/modre/, ale ja som ho v DM kupovala za 138 Sk 300g a teraz stoji uz 176 Sk!!!!!!Nieco nenormalne!!! 😠 😠 😠 Este ze prechadzame uz na Nutrilon 3 😉

junovka
15. mar 2008

Matejkovi vsetko najlepsie k 3 mesiacikom 😵 😵 😵 😵 😵

janka08
autor
15. mar 2008

aj my sa pripajame vsetko naj....a vela zdravicka 😵 inak vlati my pijeme to francuzske a v kaufliku stoji 180 a hypernove sme ha kupili za 140 😕

viera78
15. mar 2008

junovka dakujeme,my kupujeme nutrilon1 a tiez zdrazel a ani ho v lekarni nemaju musia nam ho objednat takze tam niekedy chodime na 2krat.

janka08
autor
15. mar 2008

🙂 🙂 🙂 🙂 ....

najjulinka
15. mar 2008

Tak dnes poobede som Lucinku nechala manželovi a vzala som do DM drogerie len Kristiána... Ludia jediný chlap, ktorý neotravuje pri nákupoch... Díval sa díval, zistil, že nuda, tak spal... Lucinka neznáša nákupy... Ja som si všetko v obchode popozerala - vela som nenakúpila.. SBSka už po mne čumela, ale oni nevedia čo je v klude obzerať 😉

janka08
autor
15. mar 2008

juli ako stihas dve deti rovnakeho veku 😕 mne sa zda ze marko je za 4deti 😀

janka08
autor
15. mar 2008

😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 ...

junovka
15. mar 2008

ahojte................

junovka
15. mar 2008

Jani, chcem sa ta opytat....aj tebe napisala emjee/admin/, ze si mas zmenit foto na tvoje realne?Mne napisala, ze nemozem mat foto svoje deti ☹

najjulinka
15. mar 2008

no mne napisali, že nemožem mať svoju foto z detstva..... 😒 Akože nevymaknu každeho hned... Takže niekom u to napisu po prvom prispevku a niekto s neaktualnou alebo nie svojou foto existuje aj pol roka 😉

junovka
15. mar 2008

mne vraveli, ze mi ju zmazu, ked si nezmenim 😒

janka08
autor
15. mar 2008

nepisali 🙂 🙂

junovka
15. mar 2008

vyborne 😠 tusim na mne sedia 😉

najjulinka
15. mar 2008

junvka: nesedia na tebe... Aj mne na to po čase prišli 😉 A nebonzni janku 😉 Je to o náhode... Proste si niekoho všimnú a "riešia" 😒 Mala si proste smolu - všimli si Ta 😀

janka08
autor
15. mar 2008

juli 😀 😀 😀 deticky vam spinkaju???

junovka
15. mar 2008

dufam, ze su spokojni 😠 😠 😠

junovka
15. mar 2008

co ste dnes porabiali?Mam pocit, ze Nelke sa kasel zhorsuje 😢 😢 neviem, ale dnes je 3 den odkedy jej davam Stodal na kasel, tak neviem, ci to je ten ucinok, aby vykasliavala to co tam ma, alebo fakt sa jej to zhorsilo 😕 😒