Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?
najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
Timka sa na to strasne tesi.Ked mala 2 roky, tak som jej kupila malicky kosik a vlozila tam cokol.zajaca.Na druhy rok to iste planujem zrobit aj pri Nelke 😀 😀 😉
ahojte babulky, pozerám že dnes tu nejak nikoho nieje. Až na druhej strane som nás našla 😨 .
Janka, Markovi všetko len to naj naj naj k 8. mesiačikom. Dianka posiela cmuk 😉 .
Vlasti takže Nelinka je nakoniec choručká? Moja zlatá. Prajeme skoré uzdravenie a posielame božteky.
si zlata Petka 😉 Dakujeme.Dufajme, ze bude ok.Zajtra jej idem kupit Probiotika, lebo dnes mi 2x zvracala z ATB ☹ .Aj tak by som jej kupila, ale zacnem spolu s ATB davat, ked zvracia.Esteze, berie ATB raz denne len 😒
Vlasti probiotiká sú veľmi dobrá vec, našej Dianke som ich tiež dávala ked bola choručká. A dokonca ich ešte stále berie, to v rámci liečby. A má ich brať 3 mesiace. Biogaia berieme, sú dobré 😉 .
A akurát ma napadlo, to tá zastupujúca dr. nevedela, že Nelinka je chorá 😠 ? Nemám slov...
Peti, vtedy vo stvrtok este Nelka nekaslala az tak, skor chripila.Dnes bola druha zastupujuca.
Ja som tiez ked v decembri bola Nelka chora, tak som jej davala probiotika Nutrilion B.Tiez bo,li dobre.Takze, znova kupim.
Inak, ako?Uz si vychystana na Velku noc?
Aha tak potom ok, som myslela že už vtedy pokašliavala...
Vlasti ani veľmi nie, jedine okná umyté a viac ani nerobím. Nieje kedy a ked ti mám pravdu povedať, ani sa mi nechce. Neviem, či na mňa už ide jarná únava ale v poslednej dobe som strašne lenivá.
Ahojte,ponukam znackove vecicky pre deticky rozneho veku,dovoz z Anglicka,ak mate niektora zaujem,ozvite sa mi do IP,znacky-GEORGE?NEXT DISNEY... 🙂 😉
ahoj! chcem sa spytat, ci neviete kde v ke byvaju cvicenia pre buduce mamicky.... poslite mi, prosim ip, ak o niecom viete..... diiik 🙂
martinabarak,kamoska si otvorila v Madarsku,a posiela mi priebezne vrecia...su tom velmi kvalitne vecicky z Anglicka,mam ponuku aj na babybazari...http://www.babybazar.sk/mojeinzeraty.php
Beky, ja chodievam do sekacov na mlynskej, v pondelok som malemu kuápila mikinu Reebook a krasne dupacky... Ak tam najdes daco znacky umbro za dobru cenu, tak beriem 😉
sebystiankovy vsetko len to naj........... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 rebeky nam by sa tiez zisli nejake tie teplacky a mikynky 😉
Celkom dobre, dik. Rozmaznavame si dieta, tym, ze ked zamrnci berieme si ho na rucky, no odvdaci sa krasnym usmevom 😀
Ako Marko a chodak, este behava ?
u nas je to to iste zachvilu bude uz len na rukach 😢 uz ani hracky ho nezaujimaju 😠 uz beha len sem tam.uz chodite po styroch???
kocky teraz mam vacsinou letny tovar,kratky aj dlhy rukav,teplacky vobec...ale nakuknite do babybazaru......http://www.babybazar.sk/mojeinzeraty.php
Sebastian je lenivy, ked ho dam na brucho tak len dviha zadok, trochu sa poposuva a mrnci... Takze asi skor bude chodit ako lozit... 😀

chodite na Velku noc svietit do kostola?My chodime tu na Terasu k Bielemu domu. 😉