Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?
najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
Nie a v tescu ich urcite nemaju, kedze dnes som sa tam rozhliadala po susienkach a piskotkach....Jaj este mali Hami susienky take zvieratka a z piskotiek, len klasicke opavia, tesco a dake talianske dlhe....skor do tiramisu
Tak nas tatko sa vratil domov na dve minutky 😒 , zevraj je Jozefa a dole ho caka kamarat, ze idu na pivko.....
super.... 😒 Vcera plakal, ze ho boli rameno a dnes je v poriadku.....
Chodievam do DMka na Mlynskej no po piskotkach som tam este neposkulovala 😉
jééj blíženec, tak ja si s blížencom veľmi dobre rozumiem, dokonca aj Dianka je blíženec 😵 . Ja tiež kupujem sušienky v DM-ku 😀 .
inak, Peti, tvoja Dianka sa narodila 13.6?Ja som mala mat termin 10.6.Kde si rodila?
áno Vlasti 13.6. ale mala som termín 30.5. A tebe sa Nelinka narodila trošku skôr, že? Ja v šaci a ty?
Tak ja som si otvorila figaro sladku vasen, kedze tatko nie je, a asi ju zjem celuuuu 😝 😝 😝
V tescu maju akkciu za 19,90, dobra cena, kupila som dve.......
som na skok zatial tu.
Petka, narodila sa skor, lebo placenta uz mala 3 stupen a nefungovali plac.prietoky.Rodila som v Novej.
Inak, Mati, ked sa o tyzden posunie cas dopredu, tak aj ja chcem, aby si zvykla okolo 19.30 aby sme sa kupali a potom kasovali 😉
Petka, mliecko papka, ked sa zobudi v noci asi 3-4x 😒
A co je to amniocenteza ?
Ahojte babenky vie mi niektora poradit kde dat 4 rocnemu detsku vybrat nosne mandle v plnej narkoze okrem vojenske nemocnice v KE tam nie je detske oddelenie musela by mala lezat medzi dospelymi ☹ .
stresi, Timke vyberali ked mala 5 v Novej, ale jej robili lokal u Mudr.Chudej.Je super 😉

neviem ich zohnat.Ty si ich dakde videla?