Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?
najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
ja sa radsej sem vratim tak asi za hodinku...dufam, ze tu este budete,lebo Nelka sa mi zobudila 😠 ok?
tak uz som konecne tu, Nelka konecne zaspala, a dufam, ze uz do rana 😝 uz asi tyzden ma take maniere, ze vstane o 14.30-15h potom cely cas nespi,vydrzi do 18.30-19h, dam jej potom kasu,zaspi, zobudi sa o 20h,dam jej este 150ml mlieka a takto sme hore do 21h-21.30.A ked uz chce spat, tak strasne place,musim ju ukolisat na rukach pokial nezaspi 😝 😝 nerozumiem tomu 😠 😢 ..ved doteraz mala krasny rezim dna, bez problemov 😨 😔
ozaj Jani, bola si tu pozriet? www.babetko.sk/user/view_page.php?page_id=489276
mozno pre inspiraciu 😉
mne mala vstane o tej 7-7.30h,potom o tej9.15-9.40 zaspi , spi asi tak hodinku, vstane okolo 10.30,dame desiatu,potom obed okolo 13h,ideme spat,znova spi asi hodinku do tej14.30-15h.No a dalej som pisala pred chvilou.
A Marko?
citam, ze znova mal problemy 😒 no nic, asi predsa to tak bude ako som dnes myslim, ze to bolo,pisala, ze asi ma este nie velmi zrely trav.trakt 😒
Sun, a ty si kedy zacala s prikrmamy?
Ta tak nejak podobne vstavame okolo6.15 ideme spat okolo820-9.30 a na obed ked ma dobry den tak od12.00-do 14.30 no a poobede este pol hodku a vecer je uz zly.No kd vstaneme ako dnes o 700 tak sa to posunie Dnes si prispal hura 😀
inak, Jani,my tiez papame podla tejto tabulky.Akurat, ked som jej davala hrusku, tak sa mi slabucko vyhadzala na tvaricke.Ked to clovek teraz v zime nemoze zohnat normalne ovocie 😒 , vsetko je chemia 😖
Vlasti myslis ze ak zacneme az po vianociach tak to bude lepsie?Ja si to nemyslim

Marko uz spinka?