Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?
najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
Ahojte,
prajem krasny slnecny den, dnes vyzera ze bude krasne, uz sa tesime, cestujeme dnes do Gelnice k svokrovcom,takze nebudeme s vami zdielat spolocne riadky, tak preto vam prajeme krasny tyzden.Vratime sa v stredu, tak si vas precitam ako ste sa mali.
Baby, ak ste nahodou nasli okolo Baly zlatu nausnicu,tak to bola moja, v piatok som ju stratila a nenasla. Tak je aspon dovod na nove, ale odkial peniazky 😕
Tak sa mi majte,papa Monika a Emka
😉 ....my uz sme doma z vonku 😉 Timeika sa pohralao svojim frajerom Oliverom 😀 .Nely ostala na sucho dnes, ale dufam, ze v stredu je na rade Nely so svojim frajerom Oliverom, vtedy Timeika ostane na sucho 😀 Striedacka, nie?? 😎 😉 😀
A Sebastian zasa kasle, dusi ho hlavne v noci ☹ . Ideme poobede k Dr. tak som zvedava,,,,
tak nech vam to skoro prejde. marko v noci buntosil vstal o 01,30 a zaspal az o 02,15 😕 😕 😕 budicek 06,30 takze nevyspataaaaaaaa
My sme zasa vstali okolo polnoci a potom okolo piatej na papanie a budicek bol o siedmej.
Kolko uz vazi Marko? Mne sa zda, ze Sebastian sa dako taha do vysky a velmi nebaculatie, tak som zvedava dnes co nam povie vaha u Dr..... 🙂
marko tiez nieje nejaky tucko moze mat tak cez 9kila neviem.a preco okolo pol noci?
co budete variť ??? alebo čo budete papať na obed ???
polievku mam, ale druhe nieviem čo robit, strasne sa citi pod psa, v noci ma bolelea hlava a aj ruka ešte teraz ma boli, nechápem, som uplne dodžu..... 😠
Ahoj 🙂
Neviem este, asi rezance s tvarohom a pre maleho telacinku so zeleninou.... 😉
Z carefouru, kupili sme taky platok skoro polkilovy a som ho na okrajala na male kococky do mraznicky... 😉
Boli sme tam teraz v sobotu prvykrat aj so Sebastianom a zvladol to na jednotku... 😉
markovy smeč postavili taku ohradku v obyvacku neviem ci viete aku taku aku sme mali este my ked sme boli male drevenu a uz sa chyti paliciek a sam sa postavi a chodi dookola nej sam 🙂

som ti napisala ako to je 😉