Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?
najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
a veď máš pravdu - hlavné je aby ste boli všetky zdravučké, čo z toho, že bude všetko nachystané keď nebude kľud a zdravie...
ta co si 😀 piect chcela by som asi 22.-23.12 bo do Vianoc/24.../by aj skysli 😀 😀 Kolko druhov chces piect?Pecies aj medovniky?
teraz asi medovníky nie, ale tak o rok by som už to chcela skúsiť...
a zo zákuskov by som chcela nanukový, linecké cesto, kokosový....a ešte uvidíme, manžel chce silno medový a ešte asi kolekcie, len dúfam, že to stihnem....
ja asi 2 druhy:Rafaelo gulky a dajaky smotanovy.Vyhrabala som ho z letakoch z Agro -Milk potraviny 😀 .Vyskusala som ho , chutil, tak ho urobim
Vy nie ste na sladké?
My strašne 😵 najmä ja, ale musím sa krotiť, lebo sa budem gúľať 😉 na manželovi to nevidno, ale na mne hej...strašne 😔
ja tiez s mojou postavou nepatrim k modelkam 😀 😀 V poslednej dobe, tiez do seba ladujem skoro vsetko co pride pod ruky 😀
...idem ja trocha poprata, kym spi...zakon schvalnosti bude, ze sa mi terz zobudi 😀 😀
..len kuchyna to bola.Pri Timke sa mi neoplati dalej pratat 😖 Nelkin obed uz stoji v chladnicke, ta neviem...asi obedoovat budeme na vecer 😅 To, nic.
my sme tiež stihli iba polievočku spapať, tiež to máme posunuté....nechápem, že tak dlho spinká, ale dobre nech si oddýchne...
dne sme u dokiny spojili aj poradnu.Nelka mi vazi 9750g 😵 neviem, ci to neni vela, ale co uz.
dobrá bacuľa 😵 to je dobré, len nech papá...veď ona neskôr schudne...
joooj zlatá musí byť 😵 😵 😵
a nech radši je bucľatejšia aspoň má z akých zásob brať keď je ako teraz chorľavejšia...
pozerám všetko možné...
darčeky ...malej asi knižku kúpim, tak som niečo hľadala na nete...
a chcela som niečo pozrieť aj ohľadom toho digiscrapbooku

už si aj napiekla?
Ja sa chystám až potom....