Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?
najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
velku tlacenu abecedu uz poznala ked mala 3 roky 😎 A teraz odkedy chodi do skoly, tak stale si cita dopredu slabikar a pise si uz tie pismenka, ktore este len budu preberat.Som rada, ze ju to bavi.Vzdy pride s nadsenim zo skoly, ze sa ucili nove pismenko a cislicu.Inak, do 10 vedela rata tiez uz v 3 rokoch a poznala aj cisla0-10 😎
Nie ale pomaly pojdeme 😒 Neviem kde su vsetky asi pozeraju superstar.Ako Toni dnes bolo???
Stromcek este neviem kedy ale tie bezne vianocne ozdobky uz mame 🙂 Silvester este neviem a vy?
budeme doma. Nemam kde dat drobca.. ale pridu tu znamy, bude nas vela... takze ocakavam srandu.
su mimo KE.. a nechcem ich zatazovat...
nech si uziju silvestrovku zabavu. Maleho dam spinkat, nemal by byt problem.
ahoj Janka, moja teraz spinká a ja trošku oddychujem...a keď svtane budem robiť rezne...teraz ju nechcem tým zobudiť...ale som nejaká nevyspatá a to už maličká celkom dobre spinká, už len 3x sa zobudila...
Evi a ona sa zobudi a spi dalej ci aj papa?My mame navarene od vcera:Marko tiez spinka ale uz sa nejak vrti 😠

super, som sama prekvapena 😎 Ked pride domov, tak hned si zacne pisat co ju napadne, hra sa na ucitelky...a dnes zacala Nelke citat rozpravku 😀 😉