Je tu nejaká čerstvá mamička z Košíc Terasa?
najde sa tu nejaka cerstva mamicka z ke terasa?
akurat vam idem napisat, ze dnes Nelka je katastrofa 😠 .Cely den len fnuka, nosim ju narukach a este aj tam fnuka.Hadze sa ako keby bola z dacoho nervozna, ale slzy nikde. 😠 Ta ja uz neviem.Vidim, ze nesom vtom Jani sama.Ale u Marka aspon zuby idu, ale u mojej....ja neviem preco 😢 😢 ☹
babule, aj moja svokra ma doma vsetko vzdy vyupratovane, ked pride ku nam, a je bordel... tak tak potajomky vzdy nieco chytí a uprace... a minule mi hovori ze.... jeeej, tu mas pavučinu.. ja som sa len pousmiala a ju islo roztrhnut!!! 😎 a vysvetlila som jej jedno heslo že : ....Bordel v byte, klidné díte... a mám pokoj, ved ked sa tu neciti dobre, nech tu nechodi. 😝 🤐
Vlasti mozno aj vam pojdu zubky.Dnes opet ruky takze uz sa s tym zmierujem.Presne tak Leni ak sa jej nepaci nech nejde
Vikinka zaspava jedine s plienockou na ociach, a aj vonku v kociku, bez plienky mi ani nezaspi...
To mas dobre s tou plienockov mama ho tiez ucila ked bol maly na plienocku ale nejak to nevyslo.On teraz sam zaspaval v postielke ale posledne4 dni len na rukach ☹ Leni vy pouzivate tesco plienky?maju akciu
ano janka, uz sme boli kupit Tesco plienky... 😀 aj vy pouzivate??? my pouzivame 4 a vy?
moze byt.Dnes chcem uz zobrat Timku troch vonku na prevetravku.Uz ATB dobrala 😉 Najhorsie, ze musim ist aj na nakup do Kauflandu.Bojim sa aby tam daco nelapli 😠 😒
Tak hemzil sa ta sa hemzil ale aspon nejaku tu hodinku som pospala.Boli sme kupit tie homeopatika tak uvidime
a to su ake, su to kvaoky alebo neaky gel?Dobre vediet neake nove info.Potom daj vediet ako zabrali...aby som bola v obraze, ked bude treba aj nam.V ktorej lekarni si objednala?
Ahojte, ake homeopatika Jani, pre maleho dake ? Nechce sa mi citat dozadu, maly sa mi v rukach hemzi, nechce byt inde 😒
Je to ak je dieta nekludne a zevraj to pomaha na spinkanie no proste ak idu zubky.Aj Marko je velmi mrzuty a nepokojny tak o piatej ideme pre tie lieky.Vlasti su to take granulky rozrabaju sa s vodou.Tu ma mk to pouziva snad kazdy,
tak Jani, asi pojdem si ich kupit hned teraz, lebo co my teraz vyvadz Nelka, 😠 😠 tak hruza.Uz so m si poplakala aj ja.Prostelen place a ja neviem z coho ☹ 😢 Teraz je 5 minut klud, nakolko sa Timka s nou sali, inak nechapem.Skoro jej obed mi prihorel 😢 ☹ 😠 😠
Ja som povedala vyskusat ich mozem a ak nezaberu tak sa trapime dalkej.Za skusku nic nedam.Maly je tiez velmi ufnukany ani nie uplakany 😠 Nemozem od neho odist lebo hned spusti.Teraz spi tak som zvedava do kedy.Tie liecky mu dam na noc tak zajtra vam poviem ako spinkal.Vlasti co mas na obed?
Vlasti v kaufliku v lekarni poobede my ich donesu rano ich objednali ale na maratonca je lekaren kde ich maju tam som chcela skocit
a kde si ich v lekarni objednala, Kaufland, OD Terasa, alebo kdee Jani?
😠 😠
Dnes Nelke varim Zelen.pyre s cestovinkami 😉

Haloooooooooooooooooo