icon

Je v Košiciach lepší Orange alebo Antik internet?

papaya1234
21. máj 2026

Akurát sme sa prisťahovali a riešime, od koho brať internet. Predošlí majitelia bytu mali Orange. Všetci nám ale radia Antik. Čo je lepšie?

Strana
z2
anonym_1a6f77
22. máj 2026
@kkt2020

@anonym_1a6f77 je rozdiel xDSL, FWA, a GPON ... cize tento komentar pre autora total bez vypovednej hodnoty, nakolko ona ma GPON

@kkt2020 a kto sa bez vzdelania v IT sektore má v tom vyznať?

daniella08
22. máj 2026

@papaya1234 Mali sme Orange a prešli sme k Antiku. Konecne nič nevypadáva.

anonym_e092df
22. máj 2026
@kkt2020

@vkatush uz som napisal, aka je suma za int v telekome.. nie ak chcu...

@kkt2020 ak by boli ľudia spokojný s Telekomom nepotreboval by viazať zákazníkov pod hrozbou pokuty každé 2 roky na 2 ročné obdobie

ewana73
22. máj 2026
@kkt2020

850 Mbps + TV M = 29.52€
1 Gbps + TV M = 35.04 €

@kkt2020 ty si nejaky dealer od Telekomu,ze ho tak silou mocou pretlacas? u nas Telekom jedna cista katastroficka hruza nie len co sa tyka internetu ale celkovo co sa tyka riesenia reklamacii, problôemov ,sluzieb ,vypadky neskutocne a nedaj boh sa niekde dovolat aby to niekto vyriesil,nikdy viac

kkt2020
25. máj 2026
@ewana73

@kkt2020 ty si nejaky dealer od Telekomu,ze ho tak silou mocou pretlacas? u nas Telekom jedna cista katastroficka hruza nie len co sa tyka internetu ale celkovo co sa tyka riesenia reklamacii, problôemov ,sluzieb ,vypadky neskutocne a nedaj boh sa niekde dovolat aby to niekto vyriesil,nikdy viac

@ewana73 nie nie som. mam dva internety v telekome tak viem, ked mas tolko vypadkov asi nebudes mat GPON preto diskusia s tebou je zbytocna :D nikto sa tu nebavi o archaickom DSL co nikoho nezaujima, mas byvat na normalnom mieste

kkt2020
25. máj 2026
@anonym_e092df

@kkt2020 ak by boli ľudia spokojný s Telekomom nepotreboval by viazať zákazníkov pod hrozbou pokuty každé 2 roky na 2 ročné obdobie

@anonym_e092df to robi aj orange aj o2. nic nezvycajne v tejto krajine

kkt2020
25. máj 2026
@anonym_1a6f77

@kkt2020 a kto sa bez vzdelania v IT sektore má v tom vyznať?

@anonym_1a6f77 staci pouzit google, uz ani to nie ked mas vselijake AI modely

anonym_1a6f77
25. máj 2026
@kkt2020

@ewana73 nie nie som. mam dva internety v telekome tak viem, ked mas tolko vypadkov asi nebudes mat GPON preto diskusia s tebou je zbytocna :D nikto sa tu nebavi o archaickom DSL co nikoho nezaujima, mas byvat na normalnom mieste

@kkt2020 vysvetli laikom tie skratky,

ewana73
26. máj 2026
@kkt2020

@kkt2020 je uplne jedno kto kde byva ci nebyva, ak si to raz poskytovatel nevie zabezpecit v niektorych miestach, nie je to vina uzivatela 🤦, samozrejme ,ze si preto vyberiem poskytovatela, ktory takuto sluzbu zabezpeci preto je dalsia diskusia s tebou zbytocna , a este si nadovazok laikujes svoje vlastne prispevky 😂

kkt2020
26. máj 2026
@ewana73

@kkt2020 je uplne jedno kto kde byva ci nebyva, ak si to raz poskytovatel nevie zabezpecit v niektorych miestach, nie je to vina uzivatela 🤦, samozrejme ,ze si preto vyberiem poskytovatela, ktory takuto sluzbu zabezpeci preto je dalsia diskusia s tebou zbytocna , a este si nadovazok laikujes svoje vlastne prispevky 😂

@ewana73 ano je to vina pouzivatela, nema byvat tam kde to nema zmysel :D asi logicky bude mat zmysel preco vo vasej oblasti nie je optika, ze?!

ewana73
27. máj 2026
@kkt2020

@ewana73 ano je to vina pouzivatela, nema byvat tam kde to nema zmysel :D asi logicky bude mat zmysel preco vo vasej oblasti nie je optika, ze?!

@kkt2020 tak to si predstav , ze byvam v normalnej obyvanej ludnatej oblasti a este mam k tomu optiku od Antiku uz 20 rokov 😂 , bola som prva ked zacinali zavadzat .. porovnavam to s pracovnym internetom od Telekomu,ktory je normalne tiez v obyvanej ludnatej oblasti a teda ako som napisala jedna katastroficka hruza, zbavili sme sa ich a zaviedli nam Antik a to sa neda ani porovnat .. 😍

Strana
z2