Kam chodíte s dieťaťom na kávu?
Ahojte, viem, že je detský kútik v San Domenico a Melvin café, je ešte v meste nejaká kaviareň s kútikom? V google maps skoro nič neukazuje… mám pocit, že Prešov je na tom lepšie….
@anonym_autor kutik máš aj v M cafe macarons, vo Villa Sandy, Malbo cafe, raňajkaren Rozprávka
@anonym_autor "Kosicke mamky crew" na IG ma par super prispevkov. My niekedy este okrem uz spominanych ideme do Red Velvet kvoli kolacikom pre nas dospelych. Maju i mensi kutik, ale je uz jemne opotrebovany no malemu je to uplne jedno, vzdy sa vyhra s kuchynkou (2r). Melvin od tohto tyzdna spusta rezervacny system, nebude ale povinny.
@anonym_autor my sme z Jazera tak chodíme do Jayma teraz sa chystáme do Lake baru kde je kútik zadarmo viem že majú aj v Splav pube kútik a v meste Naše Bistro , Rozprávka tuším ale tam som ešte nebola
@anonym_autor my sme z Jazera tak chodíme do Jayma teraz sa chystáme do Lake baru kde je kútik zadarmo viem že majú aj v Splav pube kútik a v meste Naše Bistro , Rozprávka tuším ale tam som ešte nebola
@n4ught1 je ten Lake bar ok? Ja len chodim okolo a nenapadlo mi tam ist a ani by mi nenapadlo ze tam je detský kútik ale minule som videla cez okno nejaku detsku výzdobu tak ma to prekvapilo.
@n4ught1 je ten Lake bar ok? Ja len chodim okolo a nenapadlo mi tam ist a ani by mi nenapadlo ze tam je detský kútik ale minule som videla cez okno nejaku detsku výzdobu tak ma to prekvapilo.
@metlafa ani mňa 🤣 mne to len ďalšia mamička odporučila že je tam kútik a pekne tak sa chystám niektorý deň s malým 🙂
Doraz cafe na dominikanskom

@anonym_autor nase bistro