Kam ísť s vyvrtnutým členkom v Košiciach?
Chcela by som sa opýtať, vyvrtla som si členok, kde s tým tu v KE môžem ísť? Musím čakať na priateľa, ktorý príde o takej 3-4 domov. No na internete sa neviem vysomarit, že kde tu je chirurgická pohotovosť alebo ambulancia.
Za odpoveď budem vďačná.
@tckbia ahoj ja som bola v nedeľu nová nemocnica - neodporúčam. Skôr chod do starej nemocnice na urazovu chirurgiu - traumatológia, tam som bola 5 rokov dozadu a bola som omnoho viac spokojná. V novej nemocnici som v nedeľu čakala 3 hodiny v bolestiach, predo mnou boli len traja ľudia, myslela som si že to bude rýchlovka, po mne prišlo ďalších 10-15 a tých brali skôr a to šli len na preväz/kontrolu... A ja v bolestiach som čakala napriek tomu že jednak som tam bola skôr a jednak to bolo isto akutnejsie ako niekomu previazat ruku... A tie priestory nebudem komentovať, klame to názvom, stará nemocnica je rozhodne novšia ako nová 😁 zavolaj si Bolt a choď tam hneď nečakaj 🙂
@tckbia ahoj ja som bola v nedeľu nová nemocnica - neodporúčam. Skôr chod do starej nemocnice na urazovu chirurgiu - traumatológia, tam som bola 5 rokov dozadu a bola som omnoho viac spokojná. V novej nemocnici som v nedeľu čakala 3 hodiny v bolestiach, predo mnou boli len traja ľudia, myslela som si že to bude rýchlovka, po mne prišlo ďalších 10-15 a tých brali skôr a to šli len na preväz/kontrolu... A ja v bolestiach som čakala napriek tomu že jednak som tam bola skôr a jednak to bolo isto akutnejsie ako niekomu previazat ruku... A tie priestory nebudem komentovať, klame to názvom, stará nemocnica je rozhodne novšia ako nová 😁 zavolaj si Bolt a choď tam hneď nečakaj 🙂
@dominikanika12345 urgent v starej nemocnici bol postaveny pred par rokmi, nova nemocnica ma 40 rokov.
@tckbia po 15:00 len pohotovost
Rovno nova alebo stara nemocnica urgent

Mozes ist na hociktoru chirurgicku alebo ortopedicku ambulanciu na ktorejkolvek poliklinike, je to uraz, zoberu ta hned. Po ordinacnych hodinach ambulancii uz len urgentne prijmy v novej alebo starej nemocnici. Zavolaj si taxik a chod hned, je to uraz.