icon

Kam sa presťahoval Dep fashion z Dargova?

zobaka
26. feb 2026

Ahojte,

neviete niekto, kde sa prestahovalo Dep fashion z Dargova? Taky velky cinak, pred Vianocami vsetko rozpredavali a zmizli.

anonym_98f81a
27. feb 2026

Podľa mňa nikde. Aj na Mieri mali prevádzky až dve. Najprv zatvorili jednu, potom aj druhú a teraz majú už len v Merkúr. Do tých čínskych obchodov už nikto nechodí, tak ich zatvárajú.

anonym_7fda0f
27. feb 2026
@anonym_98f81a

Podľa mňa nikde. Aj na Mieri mali prevádzky až dve. Najprv zatvorili jednu, potom aj druhú a teraz majú už len v Merkúr. Do tých čínskych obchodov už nikto nechodí, tak ich zatvárajú.

@anonym_98f81a to ani neviem, ze mali este dalsie prevadzky, praveze sa mi zdalo, ze tam dost ludi chodilo, som myslela ci nehladali lacnejsi prenajom, uz taky lepsi cinak ostal len v dome obuvi

anonym_ec644b
27. feb 2026

Niekto ešte chodí do tých klasických starých Číňanov? Veď už sú cenovo niekde úplne inde než boli niekdy. Rifle 30€ a viac pritom napr v New Yorkeri som kúpila viackrát za 20€ a nesmrdeli a aj niečo vydržali. Aj topánky už začali mať nepomerne drahé k ich kvalite. Dekorácie stamad radšej nekupovat (otrasný smrad) pre deti už vôbec nie. V čase pepca sinsay a Kik žiadna škoda ak by už neboli vôbec. Všetko je Čína jasne ale si rozmyslím či dám za tričko pre malé dieťa 15€ alebo 5€ keď viem ze ho ochvilu zničí /zaspini /vyrastie z neho

anonym_98f81a
27. feb 2026
@anonym_ec644b

Niekto ešte chodí do tých klasických starých Číňanov? Veď už sú cenovo niekde úplne inde než boli niekdy. Rifle 30€ a viac pritom napr v New Yorkeri som kúpila viackrát za 20€ a nesmrdeli a aj niečo vydržali. Aj topánky už začali mať nepomerne drahé k ich kvalite. Dekorácie stamad radšej nekupovat (otrasný smrad) pre deti už vôbec nie. V čase pepca sinsay a Kik žiadna škoda ak by už neboli vôbec. Všetko je Čína jasne ale si rozmyslím či dám za tričko pre malé dieťa 15€ alebo 5€ keď viem ze ho ochvilu zničí /zaspini /vyrastie z neho

@anonym_ec644b éra čiňakov je už za nami. Nastupuje Kik, Sinsay, Pepco a spol. Číňania robia najnovšie nechty, vlasy, a otvárajú tie ich čínske reštiky.

zobaka
autor
27. feb 2026
@anonym_ec644b

@anonym_ec644b mam hot jeansy z cinaka aj bundy, ktore by som v kik ci sinsay nezohnala, tam su strasne nudne veci, samozrejme nie kazdy cinak je dobry