Kam V KOŠICIACH NA GENETICKÉ VYŠETRENIE PÁRU
Dievčatá, vedeli by ste mi poradiť, kde v KOŠICIACH robia GENETICKÉ VYŠETRENIE PÁRU. Prišli sme o bábätko 2x 😢 a lekárka nás posiela na genetické vyšetrenie. Absolvoval to niekto v KE a kde prosím Vás? Ako dlho sa čaká za výsledkami?
Na Internete som našla nejaké pani doktorky Evu Ruman-Pálovú a Gabrielu Magyarovú, ale to je nejaké Oddelenie laboratórnej medicíny - Pododdelenie lekárskej genetiky, UN L.Pasteura Košice, Trieda SNP č.1 a ešte je tam pán doktor Karabinoš na Magnezitárskej 2/C v KE. Tak teraz neviem, kde je lepšie ísť.
Ďakujem za rady.
@easly nám dala výmenný lístok kvôli 2 potratom ☹
@andrejocka36 áno už som si prečítala . To mi je ľúto . Drž sa
@easly ďakujem
Ahojte, prosím vás, koľko stojí genetické vysetrenie páru v Košiciach vo FN L.Pasteura, nech viem koľko si mam pripraviť, ďakujem 🙂
@tryinka1234 my sme s manželom neplatili nič. Akurát sme vypĺňali dosť obšírny dotazník o chorobách v rodine a boli sme u pani doktorky Magyarovej vo FN. L. Pasteura.
@tryinka1234 my sme s manželom neplatili nič. Akurát sme vypĺňali dosť obšírny dotazník o chorobách v rodine a boli sme u pani doktorky Magyarovej vo FN. L. Pasteura.
@andrejocka36 ahoj viem ze je to už dávno ale za akú doby tie výsledný prišli? Lebo my už tiež čakáme 2 mesiace a nič a bolo povedané ze základné prídu už o mesiac.
@andrejocka36 ahoj viem ze je to už dávno ale za akú doby tie výsledný prišli? Lebo my už tiež čakáme 2 mesiace a nič a bolo povedané ze základné prídu už o mesiac.
@nilinka2345 fúha to si už nepamätám, kedy sme mali výsledky. Ale nič podstatné nezistili.

@andrejocka36 tak to je asi iný dôvod , alebo nechápem , že mne nedala výmenný lístok .