Kde je lacná zubná pohotovosť v Košiciach?
Prosím vás hľadám pohotovosť nejakú všade pýtajú cez 60€ za vytrhnutie poznáte niekde lacnejšie mám bolesti strašne aj hlavy
to kde tam 60??? ved to je ako zadarmo ber to hned kym si to nerozmyslia, ta cena je brutal na milion percent nebude lacnejsie nikde
@vcielka45 to fakt 60 eur není veľa pre vás? Však to je strašné aké sú ceny 🤦♀️
@vcielka45 v nemocnici starej alebo novej sú pohotovosti. Tiež tam toľko pýtajú?
@mikitilik29 za zanedbany chrup co ti zub vytiahnu a mas po bolesti infekcii a nevim co este je to cena super mas to hned nemusis sa objednavat vybavene zachvilu a ides domov 60 euro je super, maly peniaz to neni ked sa na to pozres iba jak na 60 euro ale za toto je to malo vsak to ide po 80 - 100 - 120 aj 150 som uz videla podla mna menej jak 60 uz neni ani
To kde chodite k zubarom?😂Ja som ani za vrtanie nikdy neplatila viac ako 20 eur,ci 15 eur...?Ani neviem.Aj deti platia 10 eur.A to nosim Invisalign.Evidentne mam skvelu doktorku.
@vcielka45 ak ti je 60e veľa, nech sa páči, môžeš do Žiliny za 150e v prípade, ze majú ešte otvorené, ak nie, tak len za to, ze sa lekár dostaví, tak 500e plus trhanie
@maminkadeticiek ale tu o zubaroch sa nebavime ale o pohotovosti. U zakladatelky temy je to tak podla vsetkeho ze ma chrup zanedbany ziadne preventivky= ziadne poistenie hnije jej zub boli ju a potrebuje vytrhnut lenze u zubara by bez poistenia trikrat tolko zaplatila jak na pohotovosti. kto ma preventivky jasne ze plati malo lebo poistovna preplaca, keby ona ma preventivky tiez plati menej a neriesila by 60 euro na pohotovosti
@maminkadeticiek ale tu ide o pohotovost, nie o zubára, ku ktorému chodíme, to aj my máme celkom lacného za vŕtanie aj s umrtvenim mi berie okolo 40e
@listy456
@mamusa123456789 Ok,vdaka Bohu som.toto este nemusela riesit,fakt neviem ako to na pohotovosti chodi.Ale stejne nechapem ked bezne vysetrenia su hradene na pohotovosti cez poistovnu-sona,rtg,odbery a mrte dalsieho,preco nie zuby??
@listy456 zas tiež nebuď premudrela. Ja chodím na preventívky pravidelne a tiež som skončila minimálne dvakrát na zubnej pohotovosti. Naposledy predminulý týždeň, lebo môj zubár, u ktorého som bola týždeň predtým, mi povedal, že ak sa mi stav nezlepší, mám ďalší týždeň prísť. A keď som prišla, mal dovolenku. A ako zastupovanie mal uvedenú kliniku, ktorá berie cudzích pacientov v rámci pohotovosti.
@vcielka45 60 eur za trhanie ani na pohotovosti nie je veľa. Lacnejšie asi ťažko nájdeš.
@kristiii peosim nebud drza bezdovodne, mna nezaujima tvoj chrup 😀 co mna po tom kedy si bola na pohotovosti ked u teba nejde o takyto pripad?? mohla si si usetrit cas ked nechapes ze o com sa tu bavime. zub ti netreba zo dna na den vytrhnut uz ked ta boli hlava a cele telo lieky nezaberaju ze jedine vychodisko vidis vytrhnut tam je uz hlboky dlhodoby zapal ty premudrela.... sa nebavime o tom ze na pohotovost chodia len ti co maju zhnity chrup 😂 chodi vela ludi s preventivkami... na ocne utekaj. Hovorim ze trhat zub akutne kvoli neznesitelnej bolesti si na pohotovost chodia davat ti co dlho zub nechali hnit a uz boli velmi a sami nemaju riesenie ine. Pises uplne mimo ved zub ktory treba vytrhnut na ten by ti zubar nepovedal ,,pridte o tyzden ak sa to nezlepsi,, ci nemyslis?? tvoj pripad je inde. ona u zubara nebola inak by ten zub uz nemala alebo ho mala zafixovany 🙄🙄 nemusis stracat cas dalsim komentarom ked zacinas aroganciou, ja nemozem za to ze sa ta dotklo nieco 😉
@listy456 aj zub mi už zubár trhal, s tým, že nebol zhnitý, zo dňa na deň neznesiteľná bolesť, ale nebolo to našťastie cez víkend. Takže vytrhol v ambulancii. Ja netvrdím, že autorka nemá zanedbaný chrup, ale tvrdiť to tak vehementne bez toho, aby si ju poznala, je tiež kus arogantné, čo sa tebe samej nepozdáva.
Nikde, vsade pytaju vela
@maminkadeticiek my sme chvalabohu riešili len bez príchodu lekára, cize 150e,manzelovi sa odlomilo z osmičky a teda ten vyzeral, ze umrie od bolesti, tak som ho bola odviezť a kukal na cenník, ze príchod lekára 500e

to je super cena skus si pizacat od rodiny