icon

Kde kúpim cenovo dostupný kočík v Košiciach?

domi122
3. júl 2025

Ahojte kde kúpim kombinovaný kočík? Pozerala som babetkovo, maderna, feedo ale všade tie čo majú na predajni sú predražené a cenovo dostupné sú len na eshope.Chcela by som si však vyskúšať ten kočík pred tým než ho kúpim. Vďaka za radu.

taktotedanie
3. júl 2025

@domi122 ved chod vyskusaj v predajni a objednaj cez eshop
Ja by som teraz uz nekupovala ziadny kombinovany , cisto vanicku , osobitne sportovy kociar, osobitne kvalitne vajicko

domi122
autor
3. júl 2025
@taktotedanie

@domi122 ved chod vyskusaj v predajni a objednaj cez eshop
Ja by som teraz uz nekupovala ziadny kombinovany , cisto vanicku , osobitne sportovy kociar, osobitne kvalitne vajicko

@taktotedanie ja by som aj išla vyskúšať a objednala lacnejšie taky bol plán ale na predajniach majú len tie najdrahšie značky nič cenovo dostupné. A prečo by si nekupovala kombinovaný?

demonka5
3. júl 2025
@domi122

@taktotedanie ja by som aj išla vyskúšať a objednala lacnejšie taky bol plán ale na predajniach majú len tie najdrahšie značky nič cenovo dostupné. A prečo by si nekupovala kombinovaný?

@domi122 skus bocianbaby v kosiciach tiez som o tej oredajni nevedela su v meste ale to bolo este pred par rokmi

domi122
autor
3. júl 2025
@demonka5

@domi122 skus bocianbaby v kosiciach tiez som o tej oredajni nevedela su v meste ale to bolo este pred par rokmi

@demonka5 ďakujem pozriem sa

taktotedanie
3. júl 2025
@domi122

@domi122 lebo casto su vajicka z 3 kombi lacne 💩 bez poriadnych testov- to naozaj nechces v tom vozit dieta
Tie sportove su neprakticke casto nejdu do uplneho lahu, menej pohodlne, spomenies si na moj komentar ked to pochopis aj sama a budes kupovat osobitne sportovy kociar
Ked si vsimnes inzeraty co nukaju kociare takmer vsade mas napisane sportova cast nepouzivana, pouzivana malo, pouzivana minimalne 2mes a pod lebo fakt su o nicom ( drviva vacsina)
Ak by boli dobre tak sa nekupuju osobitne sportove kociare , ja som mala moon resea , vanicka perfektna, velka, dieta mi tam spalo takmer do roka, sportiak o nicom, vajicko cybex osobitne to som bola spokojna , v 3 kombi mali vajicka bez potrebnych testov atd

domi122
autor
3. júl 2025
@taktotedanie

@domi122 lebo casto su vajicka z 3 kombi lacne 💩 bez poriadnych testov- to naozaj nechces v tom vozit dieta
Tie sportove su neprakticke casto nejdu do uplneho lahu, menej pohodlne, spomenies si na moj komentar ked to pochopis aj sama a budes kupovat osobitne sportovy kociar
Ked si vsimnes inzeraty co nukaju kociare takmer vsade mas napisane sportova cast nepouzivana, pouzivana malo, pouzivana minimalne 2mes a pod lebo fakt su o nicom ( drviva vacsina)
Ak by boli dobre tak sa nekupuju osobitne sportove kociare , ja som mala , vanicka perfektna, velka, dieta mi tam spalo takmer do roka, sportiak o nicom, vajicko cybex osobitne to som bola spokojna , v 3 kombi mali vajicka bez potrebnych testov atd

@taktotedanie neviem zatiaľ čo som čítala o vajíčkach z 3v1 tak mi prišli v pohode. Ale ďakujem určite za radu chcem to ale ísť popozerať osobne a tak sa rozhodnem, teda pokiaľ niečo v KE nájdem.

vkatush
3. júl 2025

Určite vajíčko samostatne.
Tie v kombináciach 3v1 nie sú tak kvalitné a na bezpečnosti v aute určite šetriť nechceš.

Čo sa týka kočíka, ak máš nejaký konkrétny, ktorý by si chcela pozrieť, kľudne skús napísať do niektorej košickej skupiny, či nejaká mamka by nebola ochotná ho ukázať. Možno aj nejaká predáva po dieťati (som za vajce nové alebo len od človeka, ktorého poznáš, aby si mala istotu, že nebolo búrané. Ale kočík kľudne z druhej tretej ruky).

taktotedanie
4. júl 2025
@domi122

@taktotedanie neviem zatiaľ čo som čítala o vajíčkach z 3v1 tak mi prišli v pohode. Ale ďakujem určite za radu chcem to ale ísť popozerať osobne a tak sa rozhodnem, teda pokiaľ niečo v KE nájdem.

@domi122 urcite nie
Z 3 kombi vajicka nie a pokial chces lacnejsi kociar tak nad tym ani neuvazuj , nacitaj si nieco o vajickach

tara795
6. júl 2025

Skus babetkovo, mne sa zdá ze na predajni majú aj iné značky take lacnejšie. 🙂 a minimálne ti veľmi dobre poradia s výberom na co pozerať a pod. A vajíčko súhlasím, kupuj samostatné. Napr zvyknú dávať do 3kombi tie cybex aton a pod, a to je napr oproti iným cybex vajíčkam ako Cloud t napr ako porovnávať ziguli a Mercedes 😀odvezies sa v ňom ale ta kvalita a materiály atď..

tara795
6. júl 2025

Plus chápem ze su napr drahšie tie vajicka ale skus popozerať aj z druhej ruky. Predsa len to väčšina ľudí používa cca rok takže sa da v pohode. Rovnako kociky aj drahších znaciek vieš kúpiť za 1/2 napr ak by ta nejaky zaujal. 🙂

domi122
autor
6. júl 2025

Ďakujem každému za názor ale otázka bola skôr či poznáte aj nejaké iné predajne v KE.