icon

Kde kúpim najlepšie suché biele víno?

27. okt 2024

Ahojte poradíte mi ktore je uplne najlepsie biele vino ale suche? Aj kde konkretne ho kupim. Nevyznam sa v tejto oblasti. Dakujem

ivka225
27. okt 2024

Ako pre koho, každému chuti niečo iné… Ja mám napríklad rada víno z Veľkej Trne, výrobca Ostrožovič.

kataina
27. okt 2024

určite Tokaj, aj Veľka Trňa je Tokaj, je bežne v potravinách Fresh

martinmmartin
27. okt 2024

Neporadim ti, ja pijem iba tretie najlepsie

slavkadi
27. okt 2024

Za mňa toto, presne tento ročník a druh, alebo sa popytaj u vás vo vinárstve, určite ti poradia.

sweet20
27. okt 2024

My si chodime "capovat" do minitiek , tam maju pezinske vino.. neviem kde vsade su minitky s vinom ale chodime do galerie

drago12587
27. okt 2024

Skušal som vina za 900€ + , skušal som za 5€ ... Velky rozdiel nie je :D .. ide asi hlavne o druh a rok ( aka bola odroda hrozna) .. mal som mesiac, kedy som pozeral recenzie " najlepšie vina na svete" , chcel som vyskušať či pocitim rozdiel.. nakupil som flaše za asi 5000€ ... Najviac mi chutilo vino za 10€ :D ( mafiozo ci daco take) .. ale červene.. kolega tiež otvoril nejake extremne drahe na oslave.. flaša stala asi 1500€ .. všetci po ochutnavke boli " meh, čakal som viac" .. takže najlepšie ist do vinarne, ochutnat zo 20 ( ani nie najdrahšich, len aby boli ine) a zistiš ktore ti najlepšie chuti :D ..

andymady
28. okt 2024

Matyšák je osvedčená kvalita, alebo aj z Lidla, pozeraj označenie D.S.C. Vygoogli si prečo 😉

autor
28. okt 2024

Dakujem vsetkym za odpovede. To chcem pre manzela a ja vino velmi nepijem tak neviem to zhodnotit.

adik64
28. okt 2024

Pozri stranku vinko.sk, su tam vysledky sutazi. Ak chces nieco lepsie, zamerala by som sa na mensich vyrobcov a vina s privlastkom - neskory zber, vyber z hrozna, prip. slamove vina. Nehovorim, ze vino z Lidlu je zle, ale skor na bezne pitie. Ako darcek by som vybrala nieco specialnejsie.

zanka777
28. okt 2024

Jednoznačne Ostrožovič top vína 👌tak isto z tokajskej oblasti víno Macik ale to je menej dostupné v bežných obchodoch..... Ostrozovič ma aj napr v Tesco alebo vo väčších obchodoch veľký výber aj kvalitnejších vín

salsa26
29. okt 2024

Za mňa jednoznačne Ostrožovič....

1kubo1
31. okt 2024

Bud nieco tokajske ale pozor, aj suche tokajske ma viac cukru ako bezne sladke vina. A velmi chutna a moja oblubena je odroda Palava z juznej Moravy. Lahke a jemne vino, ktore sa dobre pije. Alebo zo zahranicnych je kvalitne a za dobru cenu Bulharske vino Pentagram z Pomoria (maju rozne odrody).

florita23
2. nov 2024

A viete aj ake vino ma rad?

autor
2. nov 2024

@florita23 biele suché

palomka
3. nov 2024

Macík, Matysak, Orechová, Tibava, Tokaj....

moncici7
9. nov 2024

@martinmmartin to je ktore?

moncici7
9. nov 2024

@martinmmartin a to je ktore?

pralinka86
9. nov 2024

Nájdi si vinoteku, vinarstvo v okoli, zajdi tam a nechaj si poradit