Kde kúpim prvé capačky/topánky v Košiciach?
Dobry den. Kde v KE viem kupit drobcovi prve kozene capacky a obuv na prve kroky aj vonku? Niekde kde mi poradia premeraju a vyskusaju? Kde mate dobru skusenost?
Dakujem pekne
Nozickovo na jesennej
@simona_boz topánky havo, nozickovo alebo sesa (pozri si na fb pracovni dobu,maji iba showroom tak nerobia klasicky cely den), mamaobujma
@babovka2321
@taktotedanie
@janadj
Dakujem pekne 😊
@simona_boz Do havka ani nechod. Tu pani tam otravuje kazdy zakaznik. Bola som 3x a 3x som ju obtazovala. Raz seriozne aj ocami zagulala a odkazala ma na ich stranku.
@simona_boz radšej skus sesa (mily pristup,ochotny personal, pekný vyber vidíš viacero modelov jediná nevýhoda je to showroom tak otváracie časy su podla toho ako mozu, nájdeš na Fb) aj mamaobujma maj dosť široký vyber....ale obe predajne skor barefoot -ale nájdu sa aj modely ktore nie su alebo si alternatíva ci ako sa to odborne vola 😀
@beata_k ja uz odtial ani neobjednavam, raz sme objednali cez koronu a bol ich manžel vyzdvihnúť a pyta sa keby nesedeli a vymeniť číslo, tak bola nepríjemná, ci nevieme merať ci budu dobre...akoze chápeš dieťaťu sme kupovali jeho 2.topanky este poriadne nevieš aky typ mu sedi a a ona ta zdrbne ci nevies merat 🤦
@janadj dakujem skusim. Ale teda som v soku z pristupu v trj druhej predajni 🙈
@simona_boz Ja som kupovala v mamaobuj ma na kovacskej, predavacka super mila, poradila.
Bol pokus aj v nozickove, ale tam sa treba objednat na skusanie. Sli sme nahodou okolo, reku pod ideme sa spytat co a ako, ale ostala som ako preplieskana (ano je pravda, ze som si neprecitala dopredu, ze clovek nemoze len tak hocikedy prist, ked maju otvorene), moj muz mi len povedal, ze sa citil ako polodement a asi sme sa im mali aj ospravedlnit, ked nas milo vyhodilk, ze sme tam vobec uvazovali nakupit 😂
Dali nam asi 10 minutovu prednasku, preco nam nemozu dovolit ani len prejst cez druhy prah dveri a o tom co si to vobec dovolujeme chciet kupit topanky zacinajucemu chodcovi a este v ich super duper obchode ked nepozname ako to tam chodi 😂 nikdy viac dakujem
Stacilo povedat - zavolajte si na cislo zo stranky a objednajte sa na hodinove skusanie prvych topanok, ale to by bol prilis profesionalny pristup na nich 🙄
@banalu neviem ci to nieje to iste kde nosice rischino predavaju? Ja som tam kupovala nosic minuly rok zufala/nevyspata lebo maly mal koliky ale teda tiez ma dost neochotne odbavila ze spm sa mala objednat ze to je na dlhsie. Ale potom mi nosic nastavila narychlo vysvetlila a predala pani. Asi preto ze stoji tolko vela ma neposlali rovno od dveri prec 😁 mozno mam skreslene spomienky kedze to bolo tazke obdobie pre mna ale asi tam nepotrebujem znovu ist 🙈 skusim to sesa alebo obujma 😊 dakujem za skusenost.
@simona_boz ano aj predavaju a poziciavaju nosice.
Fíha čudujem sa teraz. V nozickovo som nebola nikdy objednaná (ani som netušila že treba) a vždy sme v pohode prišli, poskusali (dokonca aj počas obmedzení, len sme čakali vonku). Vždy milý prístup aj keď mali toho dosť veľa. Minule som im vrátila topánky, ktoré nesadli a nebol problém.
V havo som bola posledný krát minulé leto myslím a prístup v pohode. Možno je tam iná predavačka? Alebo mám len šťastie. 💁
Ja teda odporúčam nožičkovo keďže v havo majú málo bf modelov.
Netušila som ale že máme už aj ďalšie obchody s bf obuvou, čiže paráda, ďakujem za tip. ❤️

@simona_boz napriklad nozickovo. Ale ak drobec este nechodi pekne sam, pravdepodobne pani odporuci topanky este nekupovat. Alebo obujma na kovacskej.