icon

Kde kúpim sieťku na presklený balkón v Košiciach?

nikoletaniki
5. aug 2025

Ahojte hľadám niekoho kto má skúsenosť so sieťkou na presklený balkón. Bola by som rada za každú radu a info ďakujem 🥰

kacena4
5. aug 2025

myslis sietka na balkon ked mas odkryte okna? ja som si dala cez cely balkon zaclonu od stropu az takmer po zem a zatazenu olovenym drotom na spodu aby to bolo ako zavazie a nevyfuklo mi ju z balkona. je to super

klarissa25
5. aug 2025

My mame sice na terase na hs portale plisse sietku, take nieco ako na foto

nikoletaniki
autor
5. aug 2025
@kacena4

myslis sietka na balkon ked mas odkryte okna? ja som si dala cez cely balkon zaclonu od stropu az takmer po zem a zatazenu olovenym drotom na spodu aby to bolo ako zavazie a nevyfuklo mi ju z balkona. je to super

@kacena4 mne ide hlavne o to aby som na balkóne nemala také zvieratká a to bývame na 8 poschodí 🙄 a som videla že majú také sieťky v ráme presne na takom balkóne ako mám ja 🙂

nikoletaniki
autor
5. aug 2025

Niečo také myslím ale táto firma pýta za sieťku 100 eur 🙄

kacena4
5. aug 2025

sieťku nemam ale presne kvoli havedi som dala tu zaclonu. mam fobiu z hmyzu a zatial je super

klarissa25
5. aug 2025
@nikoletaniki

@nikoletaniki posuvne sietky su drahe

wade
6. aug 2025
@nikoletaniki

@nikoletaniki môžeš svojpomocne. Kúpiš v baumaxe, namerias, narezes, nainštalujes. Majú také sady. Ale 100 EUR mi príde v pohode cena. To je minimálne 2 hodinky prace (zameranie, inštalácia, doprava). Skôr by som povedal že to bude viac.