Kde kúpim sieťku na presklený balkón v Košiciach?
Ahojte hľadám niekoho kto má skúsenosť so sieťkou na presklený balkón. Bola by som rada za každú radu a info ďakujem 🥰
myslis sietka na balkon ked mas odkryte okna? ja som si dala cez cely balkon zaclonu od stropu az takmer po zem a zatazenu olovenym drotom na spodu aby to bolo ako zavazie a nevyfuklo mi ju z balkona. je to super
@kacena4 mne ide hlavne o to aby som na balkóne nemala také zvieratká a to bývame na 8 poschodí 🙄 a som videla že majú také sieťky v ráme presne na takom balkóne ako mám ja 🙂
sieťku nemam ale presne kvoli havedi som dala tu zaclonu. mam fobiu z hmyzu a zatial je super
Niečo také myslím ale táto firma pýta za sieťku 100 eur 🙄
@nikoletaniki posuvne sietky su drahe
Niečo také myslím ale táto firma pýta za sieťku 100 eur 🙄
@nikoletaniki môžeš svojpomocne. Kúpiš v baumaxe, namerias, narezes, nainštalujes. Majú také sady. Ale 100 EUR mi príde v pohode cena. To je minimálne 2 hodinky prace (zameranie, inštalácia, doprava). Skôr by som povedal že to bude viac.

myslis sietka na balkon ked mas odkryte okna? ja som si dala cez cely balkon zaclonu od stropu az takmer po zem a zatazenu olovenym drotom na spodu aby to bolo ako zavazie a nevyfuklo mi ju z balkona. je to super