icon

Kde kúpiť energetické sviečky v Košiciach?

Dnes o 08:14

Ahojte Kosicanky,

Kupim niekde energeticke sviecky v KE v kamennom obchode?

anonym_2adf9c
Dnes o 08:17
patrike
Dnes o 08:20

Kazda sviecka je energeticka, pri horeni uvolnuje energiu vo forme tepla.

anonym_59fb01
Dnes o 08:21

Co to je?

autor
Dnes o 08:32
@anonym_59fb01

Co to je?

@anonym_59fb01 ved ak nevies co to je asi ta to nezaujima a ak ano tak za 3 sekundy na googli mas odpoved 🙂 to je rychlejsie ako pytat sa niekoho na internete a cakat na odpoved.

anonym_59fb01
Dnes o 08:37
@anonym_autor

@anonym_59fb01 ved ak nevies co to je asi ta to nezaujima a ak ano tak za 3 sekundy na googli mas odpoved 🙂 to je rychlejsie ako pytat sa niekoho na internete a cakat na odpoved.

@anonym_autor ty kokos to je uroven, ty sama sa tu pytas nieco co mozes vygoiglit a taka arogancia jak hrom. Dufam ze mas krajsi den

anonym_53c053
Dnes o 08:46
@anonym_autor

@anonym_autor a ty si to preco nenajdes naGoogli a zakladas diskusiu? Si riadne mimo

anonym_92c1c3
Dnes o 09:10

opäť a raz plodná diskusia 😂 ja napríklad tiež neviem, čo je to energetická sviečka, takže si mohla túto otázku čakať, ale zjavne nemáš svoj deň 😉 tak snáď kúpou sviečky sa ti zlepší 😂

anonym_3adf51
Dnes o 09:12
@anonym_autor

@anonym_autor od koho má pochádzať energia z akého zdroja?

autor
Dnes o 09:34

Ved som praveze nenasla na googli kamenny obchod tak skusam tu 🙂 jasne ze som hladala. Ale zadat energeticka sviecka do google a hned vam vyhodi stovky obrazkov. Pridate k tomu Kosice a uz to nie je take lahke.

autor
Dnes o 09:35

Ak ste nikdy energeticku sviecku nekupovali a toboz nie v Kosiciach tak asi jednoducho nie ste prinosom do danej diskusie 😂

autor
Dnes o 09:40

Ja to zhanam ako darcek pre niekoho kto sa tymto veciam venuje a kedze s tym nemam skusenost a nenasla som na googli, tak som sa spytala tu. Ak by niekto zalozil diskusiu ohladom niecoho co nepoznam a nemam ako prispiet, tak proste prekliknem a idem dalej, k niecom co ma zaujima a v com viem pomoct. Ja nemam dovod ani vysvetlovat ludom co je energeticka sviecka, zalozte si vlastnu diskusiu ohladom toho ak chcete😂

anonym_f1141d
Dnes o 09:46
@anonym_autor

Ak ste nikdy energeticku sviecku nekupovali a toboz nie v Kosiciach tak asi jednoducho nie ste prinosom do danej diskusie 😂

@anonym_autor Tiež som nevedel, čo je to energetická sviečka. Pozrel som a zistil som, prečo som to nevedel. Preto, lebo je to totálna blbosť - podľa farby sviečky dodať nejakú energiu. Len alobalové hlavy môžu na také niečo veriť. Rovnako, ako na zázračné účinky BIOlampy, ktorá má tiež rôznofarebné "filtre".

anonym_eae397
Dnes o 09:47

Tvl. Teraz som si to vygooglila. Cize ide o to, ze na uuuplne obycajnu sviecku napises nejake kydy ako napr. "radost/hojnost/energia", vypytas za to 4x viac a ti pomatenci, ktori to kupia, si myslia, ze im palenie tej sviecky v niecom pokoze. LOL😂 btw, moj favorit je sviecka "proti urieknutiu". Ct...😆😁

anonym_eae397
Dnes o 09:48
@anonym_f1141d

@anonym_autor Tiež som nevedel, čo je to energetická sviečka. Pozrel som a zistil som, prečo som to nevedel. Preto, lebo je to totálna blbosť - podľa farby sviečky dodať nejakú energiu. Len alobalové hlavy môžu na také niečo veriť. Rovnako, ako na zázračné účinky BIOlampy, ktorá má tiež rôznofarebné "filtre".

@anonym_f1141d "Nie sú to bežné produkty, ale zhmotnená energia vytvorená človekom". Umrela som prave😄🤣

biba_18
Dnes o 10:05

@anonym_autor diskusie si žijú vlastný život ak ich už raz založíš ... zbytočne tu budeš prskať ...

anonym_229d9b
Dnes o 10:43
@biba_18

@anonym_autor diskusie si žijú vlastný život ak ich už raz založíš ... zbytočne tu budeš prskať ...

@biba_18 zbytočne áno, ale má pravdu. Viem, že sme na diskusnom fóre a každý môže vyjadriť svoj názor na čokoľvek čo tu je, ale naozaj to je vždy nevyhnutné? Je tu naozaj veľké množstvo diskusií a teda každý sa môže zapojiť tam, kde má čo povedať k veci a bude to užitočné. Autorka sa nepýtala čo si o tom myslíme, či to poznáme, či na to veríme, ani nič podobné, prečo má teda niekto potrebu sem tieto veci písať? Aký to má prínos? Ide iba o získanie pozornosti? To nie je teraz úplne na teba otázka, ale tak všeobecne.

biba_18
Dnes o 10:50

@anonym_229d9b je jedno aké má kto pohnútky ... netreba byť upatý, si myslím ... sú veci ktoré neovplyvníš ...
a btw - naozaj si nemyslím, že je nevyhnutné byť k niekomu nepríjemný, aj keď dotyčný neodpovedal na tvoju otázku. to nie je o tom že chceš iba prínosné odpovede. podľa mňa je dôležité nebyť blbec - takže sa to dá povedať aj inak...

patrike
Dnes o 10:54

Ako forma zarobku na ludskej hluposti a povercivosti je to super biznis. Zabavne je, ked sa taka osoba sucasne deklaruje ako krestanka, hoci toto je praktika, za ktoru by ju v Starom zakone ukamenovali za mestom a v novom vyhodili zo zboru.

anonym_eae397
Dnes o 11:10
@anonym_229d9b

@biba_18 zbytočne áno, ale má pravdu. Viem, že sme na diskusnom fóre a každý môže vyjadriť svoj názor na čokoľvek čo tu je, ale naozaj to je vždy nevyhnutné? Je tu naozaj veľké množstvo diskusií a teda každý sa môže zapojiť tam, kde má čo povedať k veci a bude to užitočné. Autorka sa nepýtala čo si o tom myslíme, či to poznáme, či na to veríme, ani nič podobné, prečo má teda niekto potrebu sem tieto veci písať? Aký to má prínos? Ide iba o získanie pozornosti? To nie je teraz úplne na teba otázka, ale tak všeobecne.

@anonym_229d9b Mna len fascinuje, comu vsetkmu dokazu ludia uverit.

patrike
Dnes o 11:11
@anonym_eae397

@anonym_eae397 Pozri si CR, vraj krajina ateistov, ale prekvita tam rozny ezotericky biznis a nahrady klasickej viery.

autor
Dnes o 11:11
@anonym_229d9b

@anonym_229d9b presne tak suhlasim 🙂 ludia nevedia citat s porozumenim a vyjadruju sa ku vsetkemu moznemu a myslia si ze maju relevantne odpovede na cokolvek. Internet sa niektori z nas naucili namiesto spravnej edukacie sameho seba vyuzivat na ine veci a radsej si rypneme pod ruskom anonymity ako spravit nieco uzitocne a tam kde nemame co povedat radsej mlcat. Vobec sk neulahcujeme zivot skor zhorsujeme a zneprijemnujeme takymito vecami. A ja som uz vysvetlila, ze to kupujem pre niekoho ineho a nebudem sudit cloveka na zaklade toho. Takze ja tu nemam co k tomu ani vysvetlovat led sa v tom neorientujem

anonym_229d9b
Dnes o 11:30
@anonym_eae397

@anonym_eae397 Ja tiež v takéto veci vôbec neverím, v žiadnu ezoteriku, ani žiadne náboženstvá, ale to že niekoho za to vysmejem, môj deň krajší ani lepší nespraví.