Kde kúpiť energetické sviečky v Košiciach?
Ahojte Kosicanky,
Kupim niekde energeticke sviecky v KE v kamennom obchode?
Co to je?
Co to je?
@anonym_59fb01 ved ak nevies co to je asi ta to nezaujima a ak ano tak za 3 sekundy na googli mas odpoved 🙂 to je rychlejsie ako pytat sa niekoho na internete a cakat na odpoved.
@anonym_59fb01 ved ak nevies co to je asi ta to nezaujima a ak ano tak za 3 sekundy na googli mas odpoved 🙂 to je rychlejsie ako pytat sa niekoho na internete a cakat na odpoved.
@anonym_autor ty kokos to je uroven, ty sama sa tu pytas nieco co mozes vygoiglit a taka arogancia jak hrom. Dufam ze mas krajsi den
@anonym_autor a ty si to preco nenajdes naGoogli a zakladas diskusiu? Si riadne mimo
opäť a raz plodná diskusia 😂 ja napríklad tiež neviem, čo je to energetická sviečka, takže si mohla túto otázku čakať, ale zjavne nemáš svoj deň 😉 tak snáď kúpou sviečky sa ti zlepší 😂
@anonym_autor od koho má pochádzať energia z akého zdroja?
Ved som praveze nenasla na googli kamenny obchod tak skusam tu 🙂 jasne ze som hladala. Ale zadat energeticka sviecka do google a hned vam vyhodi stovky obrazkov. Pridate k tomu Kosice a uz to nie je take lahke.
Ak ste nikdy energeticku sviecku nekupovali a toboz nie v Kosiciach tak asi jednoducho nie ste prinosom do danej diskusie 😂
Ja to zhanam ako darcek pre niekoho kto sa tymto veciam venuje a kedze s tym nemam skusenost a nenasla som na googli, tak som sa spytala tu. Ak by niekto zalozil diskusiu ohladom niecoho co nepoznam a nemam ako prispiet, tak proste prekliknem a idem dalej, k niecom co ma zaujima a v com viem pomoct. Ja nemam dovod ani vysvetlovat ludom co je energeticka sviecka, zalozte si vlastnu diskusiu ohladom toho ak chcete😂
Ak ste nikdy energeticku sviecku nekupovali a toboz nie v Kosiciach tak asi jednoducho nie ste prinosom do danej diskusie 😂
@anonym_autor Tiež som nevedel, čo je to energetická sviečka. Pozrel som a zistil som, prečo som to nevedel. Preto, lebo je to totálna blbosť - podľa farby sviečky dodať nejakú energiu. Len alobalové hlavy môžu na také niečo veriť. Rovnako, ako na zázračné účinky BIOlampy, ktorá má tiež rôznofarebné "filtre".
Tvl. Teraz som si to vygooglila. Cize ide o to, ze na uuuplne obycajnu sviecku napises nejake kydy ako napr. "radost/hojnost/energia", vypytas za to 4x viac a ti pomatenci, ktori to kupia, si myslia, ze im palenie tej sviecky v niecom pokoze. LOL😂 btw, moj favorit je sviecka "proti urieknutiu". Ct...😆😁
@anonym_autor Tiež som nevedel, čo je to energetická sviečka. Pozrel som a zistil som, prečo som to nevedel. Preto, lebo je to totálna blbosť - podľa farby sviečky dodať nejakú energiu. Len alobalové hlavy môžu na také niečo veriť. Rovnako, ako na zázračné účinky BIOlampy, ktorá má tiež rôznofarebné "filtre".
@anonym_f1141d "Nie sú to bežné produkty, ale zhmotnená energia vytvorená človekom". Umrela som prave😄🤣
@anonym_autor diskusie si žijú vlastný život ak ich už raz založíš ... zbytočne tu budeš prskať ...
@anonym_autor diskusie si žijú vlastný život ak ich už raz založíš ... zbytočne tu budeš prskať ...
@biba_18 zbytočne áno, ale má pravdu. Viem, že sme na diskusnom fóre a každý môže vyjadriť svoj názor na čokoľvek čo tu je, ale naozaj to je vždy nevyhnutné? Je tu naozaj veľké množstvo diskusií a teda každý sa môže zapojiť tam, kde má čo povedať k veci a bude to užitočné. Autorka sa nepýtala čo si o tom myslíme, či to poznáme, či na to veríme, ani nič podobné, prečo má teda niekto potrebu sem tieto veci písať? Aký to má prínos? Ide iba o získanie pozornosti? To nie je teraz úplne na teba otázka, ale tak všeobecne.
@anonym_229d9b je jedno aké má kto pohnútky ... netreba byť upatý, si myslím ... sú veci ktoré neovplyvníš ...
a btw - naozaj si nemyslím, že je nevyhnutné byť k niekomu nepríjemný, aj keď dotyčný neodpovedal na tvoju otázku. to nie je o tom že chceš iba prínosné odpovede. podľa mňa je dôležité nebyť blbec - takže sa to dá povedať aj inak...
Ako forma zarobku na ludskej hluposti a povercivosti je to super biznis. Zabavne je, ked sa taka osoba sucasne deklaruje ako krestanka, hoci toto je praktika, za ktoru by ju v Starom zakone ukamenovali za mestom a v novom vyhodili zo zboru.
@biba_18 zbytočne áno, ale má pravdu. Viem, že sme na diskusnom fóre a každý môže vyjadriť svoj názor na čokoľvek čo tu je, ale naozaj to je vždy nevyhnutné? Je tu naozaj veľké množstvo diskusií a teda každý sa môže zapojiť tam, kde má čo povedať k veci a bude to užitočné. Autorka sa nepýtala čo si o tom myslíme, či to poznáme, či na to veríme, ani nič podobné, prečo má teda niekto potrebu sem tieto veci písať? Aký to má prínos? Ide iba o získanie pozornosti? To nie je teraz úplne na teba otázka, ale tak všeobecne.
@anonym_229d9b Mna len fascinuje, comu vsetkmu dokazu ludia uverit.
@anonym_eae397 Pozri si CR, vraj krajina ateistov, ale prekvita tam rozny ezotericky biznis a nahrady klasickej viery.
@anonym_229d9b presne tak suhlasim 🙂 ludia nevedia citat s porozumenim a vyjadruju sa ku vsetkemu moznemu a myslia si ze maju relevantne odpovede na cokolvek. Internet sa niektori z nas naucili namiesto spravnej edukacie sameho seba vyuzivat na ine veci a radsej si rypneme pod ruskom anonymity ako spravit nieco uzitocne a tam kde nemame co povedat radsej mlcat. Vobec sk neulahcujeme zivot skor zhorsujeme a zneprijemnujeme takymito vecami. A ja som uz vysvetlila, ze to kupujem pre niekoho ineho a nebudem sudit cloveka na zaklade toho. Takze ja tu nemam co k tomu ani vysvetlovat led sa v tom neorientujem
@anonym_eae397 Ja tiež v takéto veci vôbec neverím, v žiadnu ezoteriku, ani žiadne náboženstvá, ale to že niekoho za to vysmejem, môj deň krajší ani lepší nespraví.

skus sa opytat tu
https://www.modrykonik.sk/group/2096/