Kde na východe Slovenska vybrať nové okuliare?
Ahojte. V ktorych optikach na vychode si dávate robiť nové okuliare? Aj za prijateľné ceny 🙂
@autorka ...ako pise @viestta, Optika Merkur, je to v rohovom bloku oproti Novej nemocnici na prizemi, ludia zvyknu stat v rade i na chodniku pred blokom, nech Ta to nepomyli, je to uplne bezne, kedze zaujem je velmi velky a ceny i servis ma siroko-daleko najlepsi, pani majitelka je, myslim, Ukrajinka, a velmi ochotne poradi, bleskovo objedna, ak by nahodou nebolo cokolvek ihned k odberu a ma vyborny vyber zo vsetkych znaciek vratane noviniek na trhu, odporucame i my 👍
... este doplnim, ze i terminovo je na rozdiel od optik v obchodnych centrach velmi flexibilna, co je tiez velke plus, mladsi syn si pocas sviatkov nechtiac poskodil okuliare, skla Nikon, vsade na objednavku do 4-6 tyzdnov, zavolali sme jej na cislo uvedene na dverach a ochotne prisla, ponukla novy ram i vyhovujuce skla a do hodinky sme napriek sviatkom odchadzali s novymi okuliarmi 👍 ...
Obehala som takmer všetky optiky v Košiciach. Naj je podľa mňa optika Peso na KVP nad Billou.
Optik Petrík na Komenského ul. Košice. Okuliare si tam dávam robiť vždy. Podľa mňa top kvalita, služby aj odbornosť.

Prejdite si jednotlivé optiky v okolí a urobte si názor na tovar,odbornosť,atď.
Lebo prijateľné ceny pre jedného,môžu byť neprijateľné pre iného😉
A kvalita je tiež na zváženie. Neoplatí sa z dlhodobého hľadiska kupovať čím lacnejšie,veď na zdraví oči sa šetriť nedá a nemá,ale zase neznamená,že drahé je automaticky kvalitné 😉