Kde nájdem klimatizované miesta s aktivitami pre deti v Košiciach?
Ahojte
Kosice
Toto sa zide v tieto dni hadam kazdemu rodicovi maleho dietata. Zazdielajme si tipy kam s detmi (nas ma 2.5roka) v tieto horuce dni, tak aby dane miesto bolo klimatizovane. Skoro z rana este ideme von do tiena, ale uz aj to posledne dni zacina byt na hrane.
Melvin Caffe alebo Cucco. Melvin je kaviarnička s detským kútikom a Cucco reštaurácia/kaviareň taktiež s detským kútikom, ktorý je väčší a tam chodíme často 🙂V Melvine sa platí 3€ a v Cucco je vstup do kútika zadarmo
@anonym_autor mamaplan profil na instagrame, tam nájdete zoznam.
Určite Melvin, Hop cup, kútiky v OC, v parku sú v tieni ihriska niektoré..kulturpark, detské centra furca, na terase je niečo, detickovo..
@anonym_c840b5 Pozor, ten profil ma sponzorovane prispevky. Treba brat tie odporucania s rezervou. Myslim to tak, ze je tam odporucana nova kaviaren s top detskym kutikom. Realne je to nova kaviaren, kde ten kutik je uplne nepodstatny, uplne maly mozno 70 x 60 cm priestoru a teda ozaj ta kaviaren necieli na deti. Takze ak tam nieco vidis, ber do uvahy, ze su to len pekne zostrihane videa a realita je realita. Alebo odporuca tam na ochladenie dajaky vodny svet na kvp, ale to ze tam je upek a ziaden tien, to uz musis vidiet ty. Takze tak. Trochu sa jej ten profil a propagacia vymyka z pod kontroly.
@anonym_autor
- kniznica Litpark- tam mas detsky kutik a ked vides von v Kulturparku mas tien
@anonym_c840b5 Pozor, ten profil ma sponzorovane prispevky. Treba brat tie odporucania s rezervou. Myslim to tak, ze je tam odporucana nova kaviaren s top detskym kutikom. Realne je to nova kaviaren, kde ten kutik je uplne nepodstatny, uplne maly mozno 70 x 60 cm priestoru a teda ozaj ta kaviaren necieli na deti. Takze ak tam nieco vidis, ber do uvahy, ze su to len pekne zostrihane videa a realita je realita. Alebo odporuca tam na ochladenie dajaky vodny svet na kvp, ale to ze tam je upek a ziaden tien, to uz musis vidiet ty. Takze tak. Trochu sa jej ten profil a propagacia vymyka z pod kontroly.
@anonym_9cda79 Suhlasim, sledujem ten ucet i ja a vsimla som si tu Kolibu tiez, aj som im pisala ci nezvazuju otvarat skor v tych upekoch, neodpisali. Kaviaren ano, boli sme ked to zverejnila a je to ako pisete malicke a skor pre malicke deti. Pre nasho 2,5r uz male a nezaujimave, nevraviac o cenach. Melvin sme boli velakrat ked nebolo horuco, ale nespominam si ci maju klimu. Je to historicka budova, neviem ci by im ju povolili. Minule leto/jesen nam tam bolo horuco, tak dedukujem, ze ju nemali/nemaju. K tym spolupracam, ano - casto Mamaplanu dakuje kosiceregion, ale spoluprace nemava oznacene, tak je to take shady... ako nevadi mi to ked da dobre tipy, co pani dava casto, ale niekedy je to trochu prikraslene.
Vela z dobrych miest pre deti pozname, chodime, aj Mamaplan sledujem, len som skor chcela poradit, ktore miesta maju aj klimu lebo to vas bezne nezaujima.

@anonym_autor mamaplan profil na instagrame, tam nájdete zoznam.
Určite Melvin, Hop cup, kútiky v OC, v parku sú v tieni ihriska niektoré..kulturpark, detské centra furca, na terase je niečo, detickovo..