icon

Kde nájdem obchod značky Navahoo v Košiciach?

klaudia_123
28. okt 2025

Ahojte najdem niekde v Ke obchod s takouto znackou? Napriklad v optime ci auparku? Chcela by som si kupit bundu tejto znacky, no nechcem kupovat cez internet.
A este by ma potesilo ak by ste mi napisali vase skusenosti s touto znackou, ci sa oplati zainvestovat do zimnej bundy co sa tyka hrejivosti alebo to za to nestoji.
Dakujem 😊

moze
28. okt 2025

Mam 4 bundy od marikoo/navahoo a max spokojnost. Objednavala som online S/M podla strihu.

biba_18
28. okt 2025

nemajú obchody. teeda keď nájdeš tak niekde v nejakom butiku alebo reťazci čo by ich predávali, ale ja som sa s tým nestretla. a čo sa týka kvality - normálne bundy…

ewana73
28. okt 2025

Tiez rozmýšľam tieto znacky a veru nikde v kamennom obchode som ju nenašla,nerada by som kupovala cez nejaké zalando a pod. lebo min.rok som cez nich kúpila Khujo bundu a prišlo mi niečo čo vyzeralo úplne ináč ako vyobrazenie v objednavke na eshope,navyše tá bunda bola tak max.obrovská,ze som nechapala ,dokrkvana a v cudnom balení tak som ju vrátila ,kopec času som s celým tym procesom strstila

ewana73
28. okt 2025
@moze

Mam 4 bundy od marikoo/navahoo a max spokojnost. Objednavala som online S/M podla strihu.

@moze cez aku stranku prosim si objednávala?dakujem

moze
28. okt 2025
@ewana73

@moze cez aku stranku prosim si objednávala?dakujem

@ewana73 marikoo.sk, teraz som to skusila a presmeruje to na navahoo.cz. Mam odtial zimnu aj prechodnu bundu, obidve su teplucke a uzasna kvalita. Zateplenu parku nosim aj ked je 0 stupnov. Mne niekto hovoril, ze je to koniarska znacka, a preto su take teple tie bundicky. Ale treba is konkretny strih dobre pozriet, niektore treba kupit take, ako nosis, ine vacsie/mensie. Ja som si premerala svoje bundy a kupovala som podla rozmerov, nie podla cisla.

ewana73
29. okt 2025
@moze

@ewana73 marikoo.sk, teraz som to skusila a presmeruje to na navahoo.cz. Mam odtial zimnu aj prechodnu bundu, obidve su teplucke a uzasna kvalita. Zateplenu parku nosim aj ked je 0 stupnov. Mne niekto hovoril, ze je to koniarska znacka, a preto su take teple tie bundicky. Ale treba is konkretny strih dobre pozriet, niektore treba kupit take, ako nosis, ine vacsie/mensie. Ja som si premerala svoje bundy a kupovala som podla rozmerov, nie podla cisla.

@moze super dakujem. 😘

jesenzima
29. okt 2025

@klaudia_123 mám, sú super .. veľkosť,akú bežne nosím..